:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, November 21, 2010

:: I love you so damn much!! ::

selamat pagi semua...(",)


semalam tido awl..so pg ni aku bgn awl..konon2 nya nk stdy kan..tp bl study tak faham naik geram!..huhh...bila geram aku layan drama korea jap..ilang trus rsa geram skali ngn mood nk study pun lesap ntah ke man..haha..bahaya betul lah..bila la aku nk sedar diri ni..exam woitt exam!..adudud parah sehh...


ngah syok2 layan cintan cintun drama korea tetiba skype aku bunyi..sapa lagi kl tak lain tak bukan teman baikku..dia ni boleh kata tiap2 ari teman aku kt skype..tp xbyk sembang pun..sorg tgk cta korea sorg layan hindustan..haha..tapi itulah kami..i love you so damn much alya!!muahh...hihi


bla..bla..bla..


Alya : tin,jom breakfast jom!


Aku : ang breakfast pa ari ni?


jawapan dia perghhh!!mmg meleleh air liur lah!..huhu kau kejam alya!...





mantap siot breakfast dia!..mee sanggul,roti canai dan ketupat...kalau la tiap2 hari dpat breakfast cmni..badan aku yg kecik ni agak2 bleh la naik 10 kg..huhu..

tu ja la aku nak abaq kat hampa semua..aku terliur!!..da dan perut aku berbunyi..huhu
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 comments:

Lelaki Ini said...

drama korea sgt2 besh!

aqmar said...

hahaa..
pa g ftin...
pas exam wat r mee sanggui, roti canai n ketupat..
:D

y@n@ M!B said...

pheww mmg meriah b/fast tu...ai b/fast nugget je..ngee~ =P

akubersamaCahya said...

alia tu mesti tgk lakonan sendiri kan3..
hehehehe

eh..dok jepun tgk korea?? hehehe

~aLiYa~ said...

hahahha.. golek2 aku baca post ni weh!! kui3..
aku mana kejam mana pun. ang salu makan lg sedap. haha..
ang tertinggal algi satu menu weh. karipap! hahah

fatin said...

lelaki ini : yup2!kita geng!..wlpn dok jepun tp drama korea ttp dihati..haha..layann~

aqmar : huhu..kat sni mna nk dpt mee sanggul n daun palas..roti canai dah buat smlm..huhu

yana : huhu..tu lah..bkn main lg die nye bfsat..huhu nugget pn ok gak pe..

ABC : ahaha..ye kot..yup!!aku mmg gila ngn drama korea!..insyaAllah next year smpi ke korea kot..

aLiYa : haha golek jgn tak golek..aku tulis entry ni time ang ngah bfast td kot..jeles punya psal..haha almk lupa lak..tu la byk sgt menu bfast ang!..huhu

Mata Hati said...

cari2 shputbox tapi tak jumpa..

jadi resaksa meninggalkan komen kat sini...

salam ziarah, ultraman

misz nana said...

mmg terliur :)

fatin said...

mata hati : ohh jap bakal diletak..hihi sory2..

misz nana : kan3..tmbah2 dok merantau cm sy..huhu sabo je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...