:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, November 28, 2010

:: aku dipilih sbgai calon menantu!! ::


ahaha korg tertipu!!!
actually aku ditag oleh cik nana yg cute !!!
dah ditag aku disoal siasat..
nk jawab soalan tu ase mcm kena soal dgn bakal mak mertua tau!!
hahaha..

1.nama blog dan why nama tu dipilih?

why?..aku ambil dr nama teddy bear aku yg bersepah kt bilik!
1 nama dia kuma-kuma and 1 lagi kumi-kumi..
dalam byak2 teddy bear aku plg syg diorg..
so aku gabungkan jadilah kumakumikusayang!!!

2.nama URL blog dan mana dtg idea tu?

time nak wt belog nih aku ngah peluk kuma-kuma and aku tringat kt kumi-kumi yg tinggal kat Malaysia..dr situ dtg la idea untuk letak nama kumakumikusayang.blogspot.com

3.method penulisan anda?

banyak berkisar ttg kehidupan aku kat bumi matahari terbit ni..
about foods and some resepi utk dikongsi..
about love..relationship..
and kdg2 ape yg timbul dalam benak fikiran aku yg tu la aku tulis dah share..
harap korg enjoy reading my blog!.. (",)

4.perasaan anda bila tengok blog org lawa dan menarik tapi tengok blog sendiri tak lawa pun *sigh

mesti la jeles..sebab aku suka bnda yang cantik dan menarik kan!
but i have my own style!!
aku lebih suka yang simple but attracting!!!

5.bila wujudnya blog anda nih?

17 Feb 2010..belom sampai setahun lagi belog aku nih..
selagi hayat dikandung badan selagi tu i'll continue writing for my beloved followers!..

6.sape orang 1st yg tahu and jd follower anda?

my 1st follower is Q
maybe he's the person yang tahu kewujudan belog aku nih..
thanks!!thanks to all my beloved followers!!!

7.sila tag 5 org dan gtau mereka

so i wanna tag


::sekian::
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

nanakimie said...

wa..bestnya ada byk teddy bear!mesti c0mey2:)neway,thanks sdi jwb..hik3x!

fatin said...

hehe..welcome..thanks jgak sbb tag me..(",)nt sy tnjuk my room..

~aLiYa~ said...

wei tin. b4 ni aku dh jwb dh soklan2 ni. huhu. maka xleh nk jawab dh. huhu

fatin said...

xyah jwab..haha..aku rsa aku xkata pn WAJIB jawab..wakaka

akubersamaCahya said...

fatin. aku amek award je eh.. soklan2 tu aku dh penah jawab nanti aku link je eh.. hehehe

btw tQ!!

Amni said...

Jawab kat sini je okey dear? hehe... agak bz kebelakangan ni...=) terima kasih tag...

1.nama blog dan why nama tu dipili?

Yerdeh! Jiwang... Hehe,,, sebab semua cerita jiwang aku dan kamu. pada saya la Jiwang.. Tak tau pada orang lain.. hehe

2.nama URL blog dan mana dtg idea tu?

mrsamirul.blogspot.com. Amirul tu nama hubby saya...=P

3.method penulisan anda?

pasal aku dan kamu. hampir semua pasal aku dan kamu.. mungkin ada selit2 pasal family dan kawan2 aku dan kamu

4.perasaan anda bila tengok blog org lawa dan menarik tapi tengok blog sendiri tak lawa pun *sigh

hum... tak tau lawa tu macam mana rupa dia.. hehe

5.bila wujudnya blog anda nih?

hujung bulan mei 2010. rasanya 26hb kot...

6.sape orang 1st yg tahu and jd follower anda?

tak perasan.. sebab tak tau pe fungsi benda alah tu sebenarnya dulu... ekekeke

okai! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...