:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, November 28, 2010

:: Buah hati pengarang jantungku ::


kenalkan Cik Maple and Cik Ted!!


Cik Lalola..(",)


Cik Aryl and Cik Yaya..


hoooraaaa!!!my room yg bru diubah suai kedudukan perabot..(",)
opsss!!aku terlupa..
yg ngah senyum ats katil tu adalah Kuma-Kuma yg plg aku syg..
tiap2 malam aku peluk dia..xde dia xleh tito..huhuu thanks dear..
nape special sgt Kuma-kuma ni?
hanya aku je yg tau..hihi
seperti yg aku cerita kat entry lepas..
nama belog aku ni sempena nama dia la..hiii



ruang study..


hehh..bersusah payah aku cuba utk menyempitkan bilik yg sgt luas utk aku seorg yg kecik nih!!..haha sunyi tau dok sorg2..so semua teddy bear ni la yg jd peneman setia aku tiap2 hari..(",)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

Mardiha said...

fatin, nnt sekoq2 bgn main lompat2 ats katil tgh2 mlm mcm cerita hantu baby doll tajuk apa tah tu..ahahah

fatin said...

ahahaha..stakat ni ok la..xde la melompat2 ag..haha..kl lompat lempaq bwah je..haha

~yon~ said...

jelesnya tgk tingkap besar gedabak tu....puas dpat tgk luar,pncahayaan pn ckup=p...org bleh skodeng x??hehe....prhiasan lebih dr buku ni...hahaha....

sokong kak diha!!!sekoq2 lompat2 ats katil.....ngehehe...eh tp bdak ni tdo mati, xprasan pnya teddy dok lompat2...ahahaha

fatin said...

kak yon!!lmenye xsmbg2..ohh sila2 jeles..haha..xde org skodeng nye..ade otromen jg..hihi..ahaha itu semestinya..penah ke tgk sy stay up?..wakaka dasar pemalas!

ahaha..tau xpe..ingt g kak yon takot bl sy mamai!..hihi soo sweet!

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh bilik 24jam kemas ke? xD
so neat xD

eh ad kt jepun ke nih?

nanakimie said...

waa!jelesnya!nak bebey banyak2 cam neh..uhuk!kta ad satu jew..geram ngk bebey2 tuh...jga lar t kta curik cik kuma2 kamu tuh..hehe.suka sangat ngk room kamu..sangat chantek n kemas!

fatin said...

ahaha..xpenah beli pun..sume org kasi..hihi..eh2..bebey2 sy ade otromen jg..xkn bleh curik..hihi

fatin said...

Fakhrur Razi : ermm..xsuke sepah2..huhu

yepp..currently studying in japan..hihi (",)

~aLiYa~ said...

nanti bagi aku sebijik naa. keh3

fatin said...

tamau bg kt ang!!!!haha

sweetsal said...

cantiknya bilik.mesti rajin berkemas ni..

fatin said...

ohh thanks..ye kot..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...