:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, November 20, 2010

:: Boleh tak kalau sy cakap i miss you so damn much? ::


Aku berkawan dengan semua orang..lately baru aku perasan yg mostly member2 aku adalah para jejaka..dari mana aku kenal?..bermula dari facebook, dari member2, ym and so on..aku selesa berkawan dgn org yg ikhlas nk berkawan dengan aku..biarpun dia alam realiti mahupun alam maya..


nak cakap aku gedik???..silakan..ada aku kesah?...selagi aku tau jga batas pergaulan aku, aku punya suka lah..yg penting aku tak kacau hidup org lain..i'm not that type yang suka nak jaga tepi kain org lain..


mugkin tu salah 1 sebab kenapa aku lebih rapat dgn lelaki...yes aku perempuan..tapi kdg2 aku rasa kawan lelaki lebih mudah untuk dibawa berbincang..and the most important diorang simple!..


bila ramai 'kawan lelaki'..ada plak org kata aku pasang skandal!..ohh tu salah sama sekali..yg special tetap special di hati..cewahhh!..


aku suka bergurau senda..bergelak ketawa..so aku akan lebih selesa dengan orang yg boleh dibawa bergurau..kalu yg jenis cakap kasaq sket nak melenting tu payah la cerita..kadang2 naik rimas jugak..

cakap psal gurau2 ni..teringat plak ttg stg..

J for jejaka kacak dan A for aku
mari kita ikuti sedikit sedutan dari apa yg aku chat dgn si jejaka kacak ini

bla..blabla..bla and blaa..

J : boleh tak kalau saya cakap i miss you so damn much?..hehe

A : ahaha..rasa kelakar plak..why not..

J : ehh i'm serius okay!..

A : tetiba je..hahaha

blablabla..blaaa...

ohh sama skali aku tak perasan okay!..aku anggap itu sbg satu gurauan..ye..just utk suka2..sekadar untuk dijadikan teman berbual dikala aku dirundung kebosanan..time bosan je aku tgk lah wether kt fb or ym or skype..sesapa yg on9 utk dijadikan mangsa utk dikacau!..haha

p/s : but my best friend ada 2 org je..yg betul2 aku percaya..that was asmak alia dan lg seorg RAHSIA!!

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 comments:

~aLiYa~ said...

owh terharu! tp kan tin, kenapa was?? skang ni tak dah ka? sob3. sedey la balik.

fatin said...

eh2...silap2 pla..men taip je td..tak cek pn kesalahan tatabahasa!haha

akubersamaCahya said...

award 4 u..

http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/11/award-atau-anugerah.html

Lelaki Ini said...

wah
seronok2!!!

fatin said...

lelaki ini : haha..srronok2~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...