:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, November 18, 2010

::Reunion 2020::

Sebelum aku bukak cerita pasal plan reunion 10 tahun akan datang ni..aku nak kenalkan seorang demi seorang ahli yang wajib hadir pada reunion tersebut!!


kenalkan..

ini adalah abang kepada usop sontorian!!(haha tipu!)

ini adalah senior aku..
yang selalu masak sama2 ngan aku..
masakan dia mmg marvellous ahh!!

10 tahun akan dtg dia berumur 32 tahun..
semoga panjang umur!..

nak tau lebih lanjut klik sini!!




yang ini pun senior aku jugak..

panggilan femes dia ialah yah!

dia ni suka buat kek!!!
sapa suka makan kek tu boleh amik dia buat bini lah!!!

lagi 10 tahun akan datang usianya menganjak ke 33 tahun..

single and available!!kepada yang berminat boleh masuk line kat sini ya...



yang berbaju purple ni plak adalah junior aku..

lg 10 tahun apis berumur 30 tahun..

dia suka melompat2 time tak dak keja..
disebabkan itu kami gelarkan dia hantu pisang
dan nama panggilan yang femes untuk dia adalah NYET !!

ohh lagi satu..
dia ni universal..
tak tau berasal dari mana..
hahaha

boleh la kalau nk berkenalan!!

comel kan yang ni?..

haha..ini doraemon kami!!!
nama dia kamal a.k.a SI COMEL..

dia ni kadang2 jadik kelawar!!
pagi2 buta kul 2 3 pagi kalau bunyi tung tang tung tang kat dapur tu mmg sah tak dak orang len dah..

doraemon ni pemalu sket..

kalau terasa nak usik2 dia dipersilakan!!

10 tahun akan dtg umur dia 30 tahun!





and last but not least!!!
mestilah aku!!!

usia aku 10 tahun akn dtg?..rahsia!..haha
sje nk bg dorg geram..

anak jati kedah..

available ke unavailable??..
korang pilih la mana 1 korg nak..hakhak..





gambar2 kat atas ni disnap pada October 2010..

hari ni turn aku masak untuk dinner..menu hari ni sup ayam dan aym masak ape ntah aku pun xtau nak bg nama sebab aku main campak2 sesuka hati aku je..licin!!means that sedap lah kan..haha..

pas makan cam biasa la sembang2 bergelak ketawa kejap..ntah macam mana tiba2 boleh keluar topik nak buat reunion lagi 10 tahun akan datang..!hurmm menarik jugak kan..

aku pun terfikir jugak..10 tahun akan datang?..aku macam mana ehh time tu?..da kawin ke belom ekk?..haha dalam banyak2 benda yang tu jugak muncul dalam benak fikiran aku!haishh..

aku rasa cam dah kawin..sebab usop siap mimpi jumpa sengan anak aku lagi!!2 orang babe!!anak sulung lelaki anak kedua perempuan..ermm agak2 betul ke tak ye..kita tunggu dan lihat lah nanti!!haha..aku pun nak tau jugak apa jadi kat aku time tu..

entry ni akan jadi reminder kepada ahli2 yang disebutkan di atas!!!korang jangan lupa tau!!
punya semngat siap osom lagi..sapa kalah dia kena jadi tuan rumah!!haha..jauh betul fikir kan..tapi plan jangka masa panjang tu penting!!

berikut adalah butiran2 berkaitan reunion kita!!!


yuran akan disponsor sepenuhnya oleh bakal CEO kita tak lain tak bukan SI APIS!! a.k.a NYET..haaa jgn main2..lompat2 berisi tu..haha

sekali lagi ditegaskan!!!jangan buat2 lupa plak nanti wehh!!!tak sabar nak jumpa korang semua lagi 10 tahun akan datang!...aku doakan semoga kita semua dipanjangkan umur dan dapat berkumpul nanti ye..(",)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 comments:

Anonymous said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,lupa nk discuss brape ari bulan....2010 tuh 1 thunm,,,,esok discuss brape ari bln nk wak!!

~aLiYa~ said...

tin2. aku nk join reunion ni bleh?? haha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

comey comey nowh ampa semua

hehehe

MINTA TOLONG UNDI GKSB

LINK

GIVE N TAKE-UNDILAH GKSB NO 51

fatin said...

ohh..thanks~~

fatin said...

alya :: ahh?..ang nak join?..haha..aku kena usulkan dulu dlm meeting yg seterusnya..tya pendapat ahli2 lain!!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...