:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, November 16, 2010

::Ragam manusia buat aku geram!!::


kucing ni makhluk yang comel kan?...tapi comel2 pun kalau ang pi dok kacau dia..dok tak dok pi pijak ekor dia..dari comel tukar jadi garang terus..marah dia!!hurmm..


aku rasa ampa semua boleh agak kot apa perasaan aku sekarang ni..bayangkan aku kucing comel kat atas tu..aku akan baham tikus2 kecik tu dengan ganasnya!!!baru puas hati aku!!but...but...but....!!


JANGAN BERTINDAK IKUT PERASAAN!!!

ikut hati binasa...so aku amik cara lain untuk luahkan...kes nya lebih kurang macam ni...

A : aku dah siapkan task tu..kau tengoklah..aku rasa macam dah ok...

B : hurmmmm..boleh tahan laa..tapi kenapa kau buat macam ni?..kan lagi cantik kalau kita buat  
      begini?...yang ni ubah buat begini..yang tu begitu...part ni aku rasa tak menarik...apa kata 
      kalau kau buat like this?...

aku cukup bengang dekat orang yang tak tahu nak mengenang budi dan tak tahu berterima kasih..bagi aku orang dah tolong buat tu pun da cukup bertuah tau..kalau kau nak puaskan hati kau..buat sendiri!!jangan tau komplen ja tapi langsung tak bertindak!!!huhhh...

aku kalau kena 1 team dgn orang macam ni..aku senyap ja..aku xbanyak cakap...lantak r dia nak komplen pe pn...pekakkan telinga abaikan ja dia...orang camtu kau tak payah layan..tak guna satu sen pun!..

lagi satu jenis orang yang sangat aku tak boleh tahan!!

aku ada idea wehh..kita buat macam ni...then nak bagi happening lagi tambah ni sekt tu sket...

pot pet pot pet pote pet..last2 idea je la yang dia bagi...tang cakap tak mau kalah..tp tang buat haram!..aku geram sungguh..cakap bukan main..tapi bila time buat keja 1 apa pun tak jadi...sekali aku lempang luruh semua gigi!!!tak pasal2 muda2 lagi dah jadi datuk/nenek percuma...


huhhh..full stop!!!penat tau marah2..tak suka marah2...
kembalikan senyumanku..(",)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

~aLiYa~ said...

sabaq tin sabaq! ang jgn dok p mkn tkus! kalo lapaq sgt pn, cari la ikan. kucing mkn gak. haha

fatin said...

ahahaha..tu gimiks ja laaa...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...