:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, November 30, 2010

:: Itulah aku (",) ::

selamat malam semua..
kat sini da kul 7.37 pm..da malam da..kt mesia kul 6.37pm masih cerah..
balik kelas aku berblogwalking lagi..
and time aku singgah kat satu taman pelangi
aku tertarik dekat 1 quotes ni..


Aku setuju 100 percent ngn petikan kt ats ni!
mmg kena kat batang hidung aku yg tak berapa nak mancung sgt ni..!

"Perempuan sikit2 nangis..bukan boleh selesaikan masalah pun tp menambahkan masalah lagi ada lah!.."

aku selalu je dengar ayat ni..
mungkin bagi lelaki tidak menyelesaikan apa2 masalah..
tapi bg aku sbg seorg perempuan..
dgn menangis seolah2 aku dapat buang segala kesedihan jauh2 sebelum wujudnya kekuatan untuk aku bangun bertindak!..
yang penting aku akn rasa puas dan tenang stlh aku nangis!
menangis ni actually bagus untuk keluarkan segala bahan kimia yang tak diperlukan dalam badan..(betul ke ni?..ye kot..haha)

tapi..
jangan ingat menangis meraung kuat2 macam budak kecik nak mainan tapi tak dapat tu!
tak de la sampai tahap mcm tu..
yang tu da ngade2..!
kalau awek kau nangis kuat2 hentak2 kaki kau sekeh je!
tak payah pujuk2!!haha


blablablablabla..
si bf ni telah menyakitkan hati cik awek dia..!
kalau da rasa dia marah just kasik dia masa..
biar cool down jap dulu..
then baru la gi pujuk..slow talk k..
jangan kau biar je tak pujuk terus!
silap2 dia carik len haa ternganga kau! baru padan muka kau!
nak2 awek kau tu hot plak..
baik kau jaga-jaga..*gempaq sket*


sapa tak sayangkan perhubungan masing2 kan..
selagi mampu nak jaga supaya hugungan berkekalan hingga akhir hayat..
gaduh tu perkara biasalah..
jangan berumah ditepi pantai kalau takut dipukul ombak!
ehhhh....?
betul ke tak tu?..haha lebih krg la kan..

aku tgk kt FB skrg ni da ramai member2 aku yg sebaya aku da bertunang and kawin pun!
aku tumpang gembira and aku doakan mereka semua bahagia hinggan akhir hayat!
aku bila lagi?
ahh usah ditanya..awai lagi!
rilex lu kan..

:: buat orang yang aku sayang ::
saya sayang awak! (",)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 comments:

Sca Ndx said...

perempuan sensitip. laki sama je. cuma ego tinggi

fatin said...

yep..masing2 ada lebih and kurangnya..that y saling memerlukan each other.. (",)

~aLiYa~ said...

tin... aku mcm tu x?? huhu

fatin said...

~aLiYa~ dak kot!!ang keraih supa batu!!!kah3

nanakimie said...

suka entry neh!=)

fatin said...

nanakimie : thanks (",)

elmog said...

lelaki menangis dalam bilik air je. tak berani nangis depan orang. jatuh standard, hilang macho. lol.

fatin said...

ahaha..ego kna jga maa..hate that!!huhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...