:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, November 25, 2010

:: ooo My God!! ::

Ohhh my God!!!
camni lah bila exam is around the corner!
ohh i really hate this!
buku yg nk kena baca mmg bersepah je..
meja penuh je ngn buku2..
kalau tgk meja penuh ngn buku tu BUKAN meja aku!
haha


buku aku semua dok senyap je kt rak..
tersusu rapi dan kemas skali!
baca buku = ubat mengantuk + tido
mengadap laptop = mata segar!!
hahaha pemalas kan?..


kat sini xde istilah study week!
tak de maknenye kl ade stdy week pn!
sbb aku mmg xkn stdy nye..
haha
mmg patut pn aku stdy sini erk..
padan muka..
exam ke tak ke class still mcm biasa
amik kau!!


then bila aku stdy?
esok nak exam ari ni baru gedik stdy!
huhu mmg tak leh nk ubah!
dr kecik sampai skrg!
nseb baik la aku tak amik medic kan..
ohh i hate memorize!
so i really hate biology and chemistry!!
aku rsa cm nk pecah je pala otak bila stdy chemistry!
ya ampun!!!!


so..
kepada sesapa shja yang tengah berperang dengan exam skrg
aku ucapkan best of luck!!!
do ur best!!
pray for me too..
mode :: tak sabar nak abes exam!!

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

DynaTaha said...

All the best fatin syg !
kalo dah agak2 tension, rebus je buku tu buat minum... ramuan terbaik! =)

fatin said...

ahahaha...
thanks kak dina!!
tu lah ingt nk try gak buat..

ash ash said...

cik..sy ade insomnia..nk pnjm buku sebijik!

fatin said...

ahahaha...sng je...sepak kuat2 pengsan la..haha

ida (kak long ) said...

gudluck.. (",)

fatin said...

arigatou (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...