:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, January 16, 2011

:: Majlis pertunangan mau grand2 punya! ::

konbanwa! (",) da dinner?...Cik TeN10 da nk msuk 2nd round da ni haa.. :D

tadi kan..Cik teN10 chatting ngn adik Cik TeN10 kt fb..kepoh2 biasa la antra adik dan kakandanya kan..

adik : wehh...ang tau dak g kawan ang dah bertunang?

aku : aitt..yg mna pulak?..

adik : nah ang tgk fb dia ****

aku pn selak la mukabuku budak tu..tgk cover album je..perghhh ni tunang ke kawin ni?..bapak grand nk mampus..siap ngan pelamin semua cukup!..setahu aku masa pak2 dan mak2 menakan (bapak2 dan mak2 saudara) aku bertunang dulu biasa2 ja..tak dak aih pelamin segala mak nenek ni..perempuan yg nk ditunangkan pn pakai baju biasa2 ja..sekarang ni baju bukan main lagi cantik macam nk bersanding dah..tau la tak sabar pun kan!..hihi (^.-)

pape pun aku nak wish


semoga cepat2 naik pelamin ea..(",)

sebut sal bertunang ni mula la pala hotak aku nak berangan kan..

Datuk Dr. Sheikh Muszaphar & Datin Dr. Harlina naik buaian!
bukan main grand lagi depa punya wedding kan..maklumla Datuk dan Datin kan..


lagi satu perkahwinan anak pengasas NAZA tak lain tak bukan Nur Nadia SM Nasimuddin!!
siap masuk dalam kolam lagi!..mmg sweet sangat2 lah kan!...


kalau ade peluang dan kemampuan sape tak nak kan wedding ceremony sehebat tu!!!
setahun sekali je kot!! eh..eh..seumur hidup sekali je kot..tu pn kalau kau tak gatal nk kawin banyak kali la kan...huhu kalau boleh biarlah hanya sekali dalam seumur hidupku..(",)


eh eh Cik TeN10!!kau tak payah la nak berangan tinggi sangat oii!!sedar lah diri tu sket kn!!
uhukuhukkk..ok..aku sedar diri!! haha siot je aku ni kan..

aku mmg tak nak pun wat grand sampai macam tu..biar simple2 sudah la...
aku bukan banyak sangat duit nak membazir kat pelamin saja sampai beribu2..
tak masuk khemah and set meja makan beradap semua lagi..telan belanja banyak jugak tu!

daripada aku membazir duit buat semua tu baik aku guna duit tu pi melancong ngn family!
lagi best kot!..kan3?..weee tau nak bejalan ja Cik TeN10 ni kan..nak wt cmne..hobi..hehe

so..

Dr.Halina dah naik buaian..

Nur Nadia plak dah berenang dalam kolam..

aku macam mana pulak???



kita buat kelainan sket la kan...
aku nk buat atas pokok plak..
xperlu satu sen pun sebab pokok memang dah banyak keliling umah aku!..pilih ja nak pokok mana satu kan..silap2 time wedding tu kena musim buah..lagi best bleh makan buah skali kan! not bad ape kan! .. baru lah lain dr yang lain!..luarbiasa!!!
ada penah orang buat kawin atas pokok?..tak dak kan?..haaa aku la yg bakal pecah rekod kawin atas pokok nanti!..hahaha
sawah padi pun keliling umah!...dah ok sangat dah nak buat photoshoot utk album perkahwinan kan?..jimat pun jimat...guna camera cabuk Cik TeN10 pn da ckup ok da..

*************************************************************************************************************

awak..

awak tak payah risau ea..saya tak minta yg grand2 yang mewah2..
simple2 sudah...asalkan awak kaya dengan kasih sayang pada saya..
itu dah cukup memadai..dah cukup untuk buat saya tersenyum girang...

(",)

*************************************************************************************************************
Cik TeN10 da start mengarut..inilah akibatnya kebosanan yg amat bila dok kat bilik sorang2!..
tak da teman nk mengarut..so blog la jd teman!..tima kasih belog caya!!!hihi

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

Mata Hati said...

ingatkan cik fatin nak bertunang tadi..hehehe

Cik TeN10 said...

Mata Hati : hahaha...mna ada..berangan ja..kihkihkih (^.-)

ash said...

cntik lak tgk pix ats pkok tu..ok je bsnding ats pokok..hehehe

Cik TeN10 said...

ash : hahaha...not bad pe kan?..hakhak

echah mashuri said...

heee....tibe2 ase nk berangan paal kahwin gak;p

Cik TeN10 said...

echah : sila2..angan2 tu penting! haha

Cempakamelati said...

Ok gak tu bergambar atas pokok masa hari persandingan..unik tu..hehe..bergambar kat kawasan sawah padi pun cantik gak..Semoga awak berjumpa pilihan hati yang baik, penyayang dan bertimbangrasa.

Cik TeN10 said...

hehe..baru ada kelainan kan..
ermm..insyaAllah..amin..perjalanan masih panjang..

pikapie said...

cool ahhh kawen atas pokok.ngeh2.

Cik TeN10 said...

pikapie : haha...mmg cool kan?..xpenah dibuat org..bleh la dpt title " GILA2 PENGANTIN " haha

.Si kEmunCuP. said...

amboi berangann... :D

Cik TeN10 said...

Si Kemuncup : hehe skali skala..

zOeY zAu YaH said...

sonok tgk org bertunang skang ni kan hehe

Cik TeN10 said...

zoey zau yah : seronok2..awk bile lg?..hihi

mOon jOhari said...

Make sure cik Ten x pakai kain tapi pakai suar masa e-day nanti...takOt sat g orang intai dari bawah...kihkihkih

Cik TeN10 said...

a'ah betol jugak kan.. cian suami aku nt wife dia dh diskodeng org.. kih2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...