:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, January 23, 2011

:: Caye makan lagi !! ::


haiyaaakkkk!!! hehe moshi2...

cemalam aku ngn han budak vietnam and arnold budak indon gi makan2 kat umah sensei yang ajar kitorang 日本語 (bahasa Jepun)..

お邪魔します!!
nak masuk umah owg jepun kena ckap "ojyamashimasu" .. 
maksudnya cam " saya dtg buat kacau ea "
lebih kurang cam gitu lah..


ini tuan rumah yg caye kacau semalam..
yang sebelah kanan tu la Shimada Sensei..sebelah die tu husband die..
soo sweet couple..da tue2 da ada cucu pun still sweet gitu!..jelaous caye tau! hehe~


haaa...ni cemua sensei yg masak!..cedap wooo...
makanan2 ni biasanya org jepun makan time お正月(oshougatsu) iaitu tahun baru!..
sume seafood..cam ikan and udang..diorg xmakan daging..

caye paling suke makan strawberry+yougurt+honey !!
kalau kt mesia famous strawberry + coklat kan?..
cube la yg ni lak ea..cedap gile wooo~

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

tieha ismail said...

ya allah..nak sangat rase makan makanan org jepun....huhu

Cik TeN10 said...

tieha ismail : meh2 sni..kita makan came2..hihi~

Raji berkata said...

waaaaa sedapnyer
prnah tgk dlm teletubbies
org makan strawberry letak dgn yogurt
cmbest jer ;D

oh ktorg haritu ad pergi katei homu owh.. tapi yg kt area2 kl je lah ;P

Cik TeN10 said...

Raji : lol..teletubbies?..hahah kanak2 ribena sgguh la..

best x?..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...