:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, January 30, 2011

:: Super Ring Malaysia vs Jepun ::


Teringat zaman kecik2 dulu .. main kejar sana kejar sini .. penat men tuju tin .. pi kedai dekat kampung beli Super Ring .. abes merah tangan ngn gigi .. tapi aku suka gila .. sekarang pun masih ada lagi .. 1 packet kecik 20 sen ja .. sekarang ni mesti dah naik harga kan ..

selalu kalau nak beli tu aku curik2 je .. sebab takut mak marah .. hihi nasib baik mak aku tak baca blog .. kalau x kantoi la .. hihi .. elehh korang pun mesti penah buat jugak kan masa kecik2 dulu ?.. hakhak

kalau kat Malaysia ada Super Ring dia camni kan ..


kat Jepun pun ada Supe Ring jugak .. rasa lebih kurang sama je ngn Super Ring yg aku suka dulu ..


ini lah Super Ring versi Jepun .. 1 batang tu harga 10 yen = 30 sen .. sekarang aku dah makan 2 batang sambil menaip entry ni .. hihi cm kanak2 ribena pulak .. sedap woo ..comel kan .. ade gambar doraemon lagi .. 

p/s : ari ni malas nk buat keje .. hibernate je dlm futon 


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

15 comments:

Hafriz el-Muhammady said...

ish3.. xbaik utk ksihatan..
ade lbih x? hehe

KUREKURE COMEL said...

sedapkan...xpuas mkn...hehehe...
super ring tu letak kat ibu jari...tunjuk tanda best...isap2 perasa dulu..pastu mkn ckit2...hehehe..klakor....

Cik TeN10 said...

Hafriz

hahaha .. ade2 .. tp leh bg separuh je ehh .. (^.-)

Cik TeN10 said...

kurekure comel

a'ah .. sedap sgt !!

Raji berkata said...

hahaha super ring
sdp2 :9
skang mne main paket kecik2 yg 30 sen tu lgik
paket besa2 mcm twisties tu ad lah xD

yg super ring jepun nyer panjang eh? cm sedap jer antar lah skit kt Malaysia xD

Cik TeN10 said...

Raji

ohh ye? dh lama tak beli .. skali balik banyak sangat benda nak makan .. tak sempat nk atur semua ..

a'ah ..sedap2 ..!

Sca Ndx said...

super ring jepun version batang lak ...heee

Cik TeN10 said...

Sca Ndx

a'ah..cedapp oooo (^.-)

Imran nyambek said...

gelojoh.makan dua batang.

macam lucah pun ade.haha

Cik TeN10 said...

Imran nyambek

ishkkk..otak blue sgguh la dia ni..aishhh

DaK CoMoT said...

super ring lazat..super ring riang..super ring super jom begembira....eh..ternyanyi lak..hehehhh

Cik TeN10 said...

dak comot

hahaha..ade lagu ehh..xtau plak sy..hihi

FaizFizy39 said...

haish. best bace enrty life in japan :DD

Cik TeN10 said...

thanks..selalu la singgah2 sini ye.. :)

mykhalis said...

cuba wat contest hadianya benda nie..leh tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...