:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, January 21, 2011

:: You can TAKE MY HEART forever if you like (",) ::



this song is specially dedicated to you..my sweetheart (^.^)

tadi aku sempat berblogwalking..sempat jalan jauh la ari ni..terjah2..then masa terjah ke 1 blog ni..terkeluar lagu yg sweet ni..oh..so sweet..i like!..tomey je lagu ni..dgr lirik lagu ni buat aku terapung di awangan...perghh!! Cik TeN10 berada dalam zon jiwang kejap..!

*************************************************************************************************************

tiba2 je teringat nak makan apam balik!...ohh my god..mna nak dapat kat sini?..kalau kt umah bleh la pegi beli kat pasar malam kan...ermm yummy2...

beshnye kalau dapat makan apam balik panas2 + teh o panas kan..nak2 time sejuk2 cm gini..ohh doraemon!..mcm mana aku nk dptkn apam balik tengah2 malam buta ni?..huhu



korang suka yang mana?..yang nipis crunchy or yang tebal tu?..aku lebih suka yang crunchy!!

disebabkan aku mengidam nk mkn ni..aku akn cuba dptkn walau mcm mana cara sekalipun!..dlm kepala otak aku skrg dh ada bayang2 dah..cmna aku nk buat apam balik style aku la!..hakhak..jom try buat jom..aku nak ubah sket resepi apam balik ni..nk buat style aku la..so disebabkn esok cuti..bgn pagi buta pi cari tepung utk pancake..jagung dalam tin..and butter...

so..sekarang kena tito..esk nk bgn awl nak buat apam balik!..owyeahh...kalau cantik rupa aku upload r gmbr kasik korang terliur sket..apam balik jepun mari kan..kl aku tak upload gmabr tu paham2 je lah!..jgn byak tanya..

ok..oyasuminasai (^-^)

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

Sca Ndx said...

soko suweet gedik2.
apam balik yang nipis best.

Cik TeN10 said...

Sca Ndx : kan2..crunchy!!!yummy2!

ash said...

yg tebal besh..x kira nk yg tebal gak.. :P

Mata Hati said...

ahhh tidak!!!! jangan benarkan sesiapa mengambil hati mu itu.

best ah apam balik tu. sya setiap ari jumaat mesti pergi pasar borong beli apam balik. murah jer, seringgit satu.

kalau menjadi apam balik tu, kirimkan kat sya sikit kay.. ;)

Cik TeN10 said...

ash : haha..kl cmtu xde la owg nk curik sy nye apam balik!...nasib baik!..haha (^.-)

Cik TeN10 said...

Mata Hati : hehe =)

dulu masa wat preparation kt kl..kt setapak jaya ada apam balik murah yg crunchy!..sebiji 5o sen!..skali beli 5 biji!..sgt sedap!..

hehe..ok2..sy kirimkan gambar..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...