:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, January 27, 2011

:: My Dream Home ::



konbanwa !! 
hype (",) malam ni Cik TeN10 nak berangan lagi.. hihihi


tadi kan...
" Apa awak nak buat kalau awak ada duit sebanyak dua juta ?.. "

tiba2 je soalan ni diajukan kat aku..ohhh..betapa bahagianya kalau betul2 dapat kan..
hurmm aku nak buat apa ya?..

mula2 skali of course la nak antaq mak abah pi buat haji kan..

then aku nak spend untuk family lah..untuk adik2 yang aku syg! wee~ *konon2 kakak yg baiklah!* 

then aku nk beli rumah impian aku !! yes !!! My Dream Home !! jom kita saksikan rumah idaman aku...


ini pandangan dari luar
yup!..aku suka rumah yang ada halaman yg luas..tenang je..


entry
sila..sila masuk..jangan segan2 ya..buat macam rumah aku okeh!..ha ha ha


pool
kolam ni untuk anak-anak aku santai2 time hujung minggu
mak dia tengok ja la sebab tak reti berenang! kahkahkah


master bedroom
aipppp!!! bilik ni dilarang masuk okeh ! ha ha ha *gatal*


kitchen
ini paling penting!..aku nk dapur cantik2 camni..semangat sket nk masak kan..
kalau dapat dapur cantik camni memang kompom gemuk cam doraemon laki aku .. hakhak


great room
ruang santai untuk tetamu yg datang bertandang ke rumah aku..owyeahh mesti mak mertua aku suka kan..menantu dia rajin sungguh kemas rumah..ada la peluang nak dpt title *menantu emas* pulak..hakhak


outdoor dining kitchen
petang2 leh la santai2 minum teh..kalau aku rajin ada la kueh-mueh kan..kalau tak dak cabut la pokok2 yg ada kat situ..skali skala jadi herbivor kan..kuruih la laki aku kalau tiap2 ari makan daun2 ja..hakhak


outdoor dining place
uihh banyak nya meja..nk suruh aku beranak 1 team bola ka apa ni?..adehh laa..(^.-)


master bath
hoho..berjam2 jugak la aku berendam karang..
alamak!..cermin dia lutsinar lah!...arghh jangan dok gatai nk skodeng aku ! *dush2*


great room at evening
petang2 leh la lepak2 sembang2 kat sini..kalau ada rasa tak puas hati ngan laki aku pun boleh la lawan tumbuk kat sini kan..tak pun wwf ka..hakhak *gila*

kesimpulannya inilah rumah idamanku... agak2 boleh ke dapat rumah cam gini?..dapat tak dapat belakang kira.. angan2 tu penting tau!.. sebab tu aku selalu berangan tak mau2.. hakhak ok lah.. 

sampai disini sahaja Cik TeN10 bersiaran pada hari ini..jumpa lagi!..bubye~


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

13 comments:

KUREKURE COMEL said...

rumah idaman ku jua...hehehe

Cik TeN10 said...

KUREKURE COMEL

=)

Hafriz el-Muhammady said...

mak aih... spend utk rumah aje pn dh lbih 2 juta nih.. x msuk halaman umah lg.. hayoo...

Cik TeN10 said...

Hafriz el-Muhammady

hehe..nama pun impian je..hikhik

MataHati @ MH said...

ahh...comel gila rumah ni. terletak pulak tepi laut...
boleh amik buat panduan ni..

arigato fatin-san

MataHati @ MH said...

fatin-san..
jom masuk contest ni. manalah tahu hadiahnya sebijik rumah mcm dlm gambar tu..ekekeke

http://fiverul.blogspot.com/2011/01/capture-moment-contest.html

Cik TeN10 said...

Mata Hati : haha..sila2..pandu jgn tak pandu ! hihi (",)

Cempakamelati said...

Waaa cantiknya rumah, kalau rumah cantik macam ni, nak kemas rumah sorang-sorang mesti tak larat, kena ambik orang gaji...tapi kena fikir..patutkah ambik orang gaji Indonesia..ha ha ha

Cik TeN10 said...

Cempakamelati : haha kalau amik orang gaji pun untuk kemas umah je.. masak2 sume nk buat sdri..hihi

tak patut..tak patut amik org gaji indonesia! hakhak

Imran nyambek said...

baiklah.kita kawin nanti abang beli kan.haha

Cik TeN10 said...

Imran nyambek : wekkk geli geleman aku weyh..haha

Imran nyambek said...

ni yang buat gua cayang lu lagi nih. *takpe ke gua tulis macam nih.adoi imran.arrgh

Cik TeN10 said...

Imran nyambek : aku anggap sbg satu gurauan .. tak kisah pn .. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...