:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, January 2, 2011

:: Cik TeN10 dan C.i.N.T.a ::

hye!!!
rindu nye kt you all semua!..muah!..muah!..muah!..
Cik TeN10 ada kt umah skrg..
that why Cik TeN10 jarang jenguk belog seposen ni..sorry ya..
actually byk benda nk cerita kat you all semua..
takpe2..nt da balik japan Cik TeN10 cerita ye..(",)
so apa azam tahun baru you all?
sedar tak sedar dah pn melangkah masuk tahun 2011..
azam Cik TeN10 tahun ni..
Cik TeN10 nk lupakan segala pahit getir tahun 2010..
Cik TeN10 nk buka kamus hidup baru..

macam sedih je bunyi nye kan..
mmg sedih pun..terkilan sangat..

Cik TeN10 dikhianati!!

apa you all rasa bila org yg you all syg and percaya tikam you all dari belakang?..

ada seorang hamba Allah ni penah berkata pada Cik TeN10..
katanya...

"pasal hubungan jarak jauh ni..selalu nya peratus utk bertahan lebih tinggi kalau si awek yang dok oversea..
sebab..kalau perempuan yg ditinggalkan mesti akan curang..ye la..perempuan nak org yg selalu dekat dgnnya..."
  hurm..apa pendapat korang?..

:: nanti Cik TeN10 cerita dekat you all k pendapat Cik TeN10 based on my eperience!..::
 

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 comments:

yuki said...

hey..what happened??r u okay??

Raji berkata said...

woahhhh dh ad kt Malaysia ke skang?
;D ad bwk omiyage x? ;P

erm pndpt aku?
xkira lelaki ke perempuan selagi mereka ada sifat setia..
maka jarak bukan halangan
cewahhh ayat..
=.=

ps: sjak bler jadi 10-10 ni?

ash said...

kata-kata yg hanya keluar dari manisnya mulut n bkn hati yg ikhlas adalah sampah semata2..

I believe you are strong enough to get through this..

Cik TeN10 said...

Raji : yep!!ngah bersenang lenang kt umah skrg ni!hehe

hoho..absolutely agree with ur opinion!

sejak...ntah!haha

Cik TeN10 said...

ash: thanks!(",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...