:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, January 14, 2011

:: Cik TeN10 and Da_Geng ::


hohoho..iklan Fresh&White tak berbayar!..
diperkenalkan dari kiri Tiq2...Husna...and tak lain tak bukan Cik TeN10!..

ni blom cukup kuota nak wat halaqah!
ada lagi sorang yang takde dalam gambar ni...
siapakah dia?..
jeng..jeng..jeng...


my best friend tak lain tak bukan ~aLiYa~ bucuk!! haha

gambar ni dirakamkan sebelum keberangkatan pulang Cik TeN10 ke jepun!
nak balik kena la jumpa buah hati -buah hati kesayangan dulu kan..(",)
happy sangat dapat lepak sesama walaupun kejap je..thanks u all!!!

ehhh ada org nk msuk line ke?..
ohh maaflah ea Tiq2 is not available!..
Husna and Aliya is still available!!..lelong2~~~haha
bukan murah ea..Cik TeN10 warning awl2 ni..hihi..


ni time pagi before diorg antar Cik TeN10 ke LCCT...
baru je lepas breakfast ni..Cik TeN10 sempat telan nasi lemak n milo ais je..
roti canai tak sempat pn nk makan..ohh kempunan!..


time ni da nk check out hotel da..
Cik TeN10 masih boleh tersenyum girang lagi time ni..
kat LCCT tu muke moyok masam mencuka je..malas tol nk balik!..
mcm mana pun perjuangan mesti diteruskan..

ohhh..hampir terlupa!..
masa lepak sesama kt times square tu kitorang sempat jmpe senior skolah dulu..
ohh perjumpaan yg tak dirancang..
seronok!...kelakar..gelak sampai keras urat perut!..
meh Cik TeN10 tunjuk sket jejaka ni.. :D


Pak Cik yang ntah ape2..
opsss jangan marah ea!..tolong promote!..hahah (^.-)
*harap2 dia tak baca lah! haha*

so..next time balik Malaysia Cik TeN10 nk plan g mna2 dgn da_Geng!!!harap2 korang free lah time aku balik nt ea...miss u all!!..

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

Mata Hati said...

fuyyo...header baru atas kapal. kalau buat aksi ala-ala titanic confirm saya jatuh hati....ehh tak, jatuh tangga hehehehe

~aLiYa~ said...

like!!!!

Cik TeN10 said...

Mata Hati : aksi ala-ala titanic?..sje malas nk wat..kang ramai lak yg jatuh tangga..hihi (^.-)

Cik TeN10 said...

~aLiYa~ : suka jugak!!!

Zhafran Vengence said...

belayaq balik jepun kaa dok atas kapal??..huhu xD

un@3ir6_t3@cheR said...

hehe...like jgk!!! miz u lah fatin n da_geng... klu blk bulan 4 mst la free.. kan suma u cuti smpai bulan 9 nant.. hehe...

Cik TeN10 said...

Zhafran : a'ah..skang pn dah ade kapal peluru haa..sehari pn bleh sampai!!!wekkkk!!! :p

Cik TeN10 said...

husna : ermmm maybe balik maybe tak..huhu xsure lagi...huhu

Hans said...

wow . titanic .
u jump i jump :D
me - like

Cik TeN10 said...

Hans : hehe..sweet..
but u jump i tengok!!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...