:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, January 5, 2011

:: Deeper Conversation ::

And if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I'd love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me
 
hye!!!morning! (",)
korang penah dengar tak lagu YUNA tajuk Deeper Conversation ???
 rasanya lagu ni dah lama dah..tapi Cik TeN10 tak perasan..
ari tu before balik Malaysia Cik TeN10 geledah and belek2 folder My Music..
Cik TeN10 terjumpa lagu ni..ntah bila Cik TeN10 donlod pun tatau..huhu
best!!!sape2 yg blom penah dengar tu try la dengar ea..(",)
 
************************************************************
 
entry ni khas untuk insan yg pernah aku sayangi suatu ketika dulu..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
awak...
 
kehadiran awak suatu ketika dulu amat bermakna buat saya..
tanpa disedari saya amat menyayangi awak sepenuh hati saya..
awak ramai kawan perempuan yang cantik2 manis2..
tipu kalau saya cakap saya tak jealous!..
tapi saya tak pernah halang..
awak bebas untuk berkawan dengan sesiapa sahaja..
kerana saya tau saya jauh dan tak dapat menemani awak setiap detik setiap saat..
 
saya ketepikan perasaan jealous tu wak..
saya cuba berfikiran positif..
 
saya cuba untuk menjadi yang terbaik buat awak..
 
kepercayaan dan kejujuran ku beri sepenuh hatiku...
segala-galanya saya lakukan kerana saya terlalu menyayangi awak..
 
tapi...apakan daya...

nasib tidak menyebelahi saya..saya redha...

saya sedia undurkan diri andainya dia yang menjadi pilihan hati awak..

sayang tak semestinya memiliki...

walaupun hati ini kau sakiti...
tiada sedikit pun dendam ku simpan..
kerana kebahagiaanmu adalah kegembiraan bagiku...

thanks awak..
kerana bagi peluang untuk saya mengenali diri awak walaupun hanya 1 tahun..

ku doakan agar kau bahagia bersama si dia...
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
benda yang dah lepas tu lepas..
yang penting is future!...
buang yang keruh ambil yang jernih...
 
************************************************************
 
ohh tidak!!! another 3 days to go!!
aghhh tanak balik!...
sape nak ganti Cik TeN10 balik jepun?..meh kita wat pertukaran nak?..
huhu kalau la boleh cmtu kan seronok..
2 mggu rsa cm 2 minit je...
btw Cik TeN10 sempat melancong ke Melaka tau!..
mmg posing sakan lah Cik TeN10..
nktgk gambar?..nt Cik TeN10 upload ea..
tggu Cik TeN10 balik jepun dulu..
daa~


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

Sca Ndx said...

waa. jiwang jap.
biar lah yang dah lepas.:)

ea nak ganti leh tak?
huhu

Raji berkata said...

woahhh sedihnya
setahun tu lama owh..

huhu be strong~ ;D
byk2 bersabar

weh ak nak gantikan owh o.O
tapi ak xnk la gantikan utk pergi class sume2 tu... hak2

Zhafran Vengence said...

sabar la cik tenten..kumbang bukan sekuntum,bunga bukan seekor..eh sudah tukar ka?..ke silap caption??..huhu xD

PS:meh turn sy plak pi jepun!!..cik tenten ganti tempat sy!!..huhu :P

Fieqa said...

sedihnyerr....ape2 pun sabar ye encik tenten.........

Cik TeN10 said...

Sca Ndx : :) yep..yg da lepas tu lepas..take time sket la nk lupakn ape yg da berlaku..huhu

Cik TeN10 said...

Raji : ermm..1 tahun 3 bulan..nk wt cmne..da nk jd cmtu..huhu

btw thanks!..

lol..ingtkn nk ganti kelas!haha

Cik TeN10 said...

Zhafran : arghhh..tanak!...nt awk dpt duetbyk!..tak leh!..tak leh!..haha wekk (^.-)

Cik TeN10 said...

Zhafran : arghhh..tanak!...nt awk dpt duetbyk!..tak leh!..tak leh!..haha wekk (^.-)

Cik TeN10 said...

Fieqa : thanks dear!...(",)

MiZi said...

mizi perlukan bantuan

http://contengcorner.blogspot.com/2011/01/aku-tak-berniat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...