:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, January 29, 2011

:: Terluka tapi cover ?? ::



dah jadi kebiasaan pagi2 aku akan buka hot.fm .. dengar celoteh fafau and fbi pagi2 ceria sket pagi2 aku .. tiap2 pagi mesti ada je topik2 hangat yang dicincangkan .. so topik pagi tadi mmg agak hot lah .. Terluka tapi cover .. 


ade satu kes ni 




aku tak faham dengan sejenis golongan lelaki yang suka pasang ramai2 ni .. apa tujuan dan matlamatnya yg sebenar ?..


and ada lagi satu kes 




untuk kes yang kedua .. kes cm ni mmg sakit .. dua org yg dipercayai tikam dari belakang .. kalau betul kawan baik kenapa sanggup rampas bf kawan sendiri ?.. tak ke kawan makan kawan namanya ?.. dan lelaki tu .. kenapa mesti berbuat begitu ?.. 


Ya Allah .. kurniakan lah aku lelaki yang kuat iman dan pegangannya .. 

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

nelly said...

lelaki ini tak tahulah apa yang dia nak kan ?
hehehe

Raji berkata said...

amin2...
senpai ganbatte kudasai!

miss_neeya said...

situasi ke2..penah jadi..
sangat2 saket....

Cik TeN10 said...

nelly

dia nak penampar !! huhu

Cik TeN10 said...

Raji

amin .. doumou .ganbarimasu !!

Cik TeN10 said...

miss_neeya

penah jugak rasa .. huhu mmg sakit ..

Heidi Shafiq said...

cari la lelaki yg boleh bimbing ko ke syurga.. :)

Cik TeN10 said...

Heidi Syafiq

itu yg aku aim !! =)

Sca Ndx said...

yang harap sgt bila bercinta.
bagi ada sikit ruang ksg nak terima kemungkinan. :)

princess laila said...

mak ai..kes y ptama tuh bley tahan gi kott..
tp kes ke-2 tuh memng sakit tahap gila! kalo bf ngn pmpuan lain bley tahn gak ah..ad kawan nk citer..kalo kawn s'dri tuh y kbas bf??? tatau ape jd...bf ilang,kawan p0n tade..

pape p0n,tuh pntingnya kita pilih kawan..kawan ngn org y bukan spesis cam citer y k-2 tuh..huhu~

Cik TeN10 said...

Sca Ndx

yup .. xleh percaya 100% .. and get ready dgn segala kemungkinan .. but it really hurt me ..huhu

Cik TeN10 said...

princess laila

hurmm .. dua2 xleh dpercayai .. tak guna setia pd org yg mcm tu .. and tak guna ada kawan yg mkn kwn sdri ..

tak susah nk cari kawan time bergelak tawa tapi susah nk dapat kawan yg sentiasa bersama saat kita susah ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...