:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, May 7, 2011

:: Warkah buat ibuku ::

Assalamualaikum.. (",)


hari ini 7 May 2011.. esok 8 May kan ?? ingt tak ape istimewanya esok ?? pda sape yg ngah bkurr tu esok adalah Hari Ibu ea kawan2.. sedih sebab tak sempat nk celebrate sama2 kt umah.. 


teringat masa nk berangkat pulang hari tu.. kt airport.. aku salam and peluk ibu .. aku cium dia.. sekuntum senyuman aku hadiahkan buat ibu sebelum aku berangkat pulang.. wlpn sebenarnya dalam hati aku sebak tak  terkata.. aku takut.. seandainya aku tidak lagi berpeluang utk melihat senyuman seorang ibu.. xdpat lagi merasakan kehangatan pelukan seorang ibu.. 


.....


untuk ibu yg aku syg..


aku minta maaf atas segala kenakalan dan salah silapku selama ini.. terima kasih yg tak terhingga kerana melahirkan aku ke dunia ini.. kerana membesarkan aku dgn penuh kasih sayang.. tidak terbalas jasamu dengan wang ringgit mahupun harta benda.. hanya doa dari jauh yg mampu kuberikan untukmu ibu..
.....



cube hayati :: KISAH INI :: .. bergenang air mata aku baca kisah tu.. kpd yg masih punyai ibu hargailah mereka.. kpd mereka yg telah kehilangan ibu jgn lupa hadiahkan doa buat ibumu..

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

24 comments:

Far8 budak baik said...

waaa mmg sedih..kau balik u
sebelum mother day ehh..mmg sedih..
ak lakk esok mother day..lusa balik dahh..uwaaa...
xpe..hari2 hari ibu kn..=)

Cik TeN10 said...

Far8

yep.. da selamat smpai kt japan dh ni.. ohh sempat la celebrate sma2 ea.. selamat menyambut Hari Ibu ea..

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

Kesian ko x dpt celebrate sama. Tp jgn lupa telepon. Dpt dgr suara pn jd la..

Ayie said...

5 bintang untuk anda.. ^^

Ezay Hadry said...

sebak gak..tkpe2 skype ngan mak nanti kalau de mase..tak pun col je ye..

Amoi said...

sebenarnya ai ingatkan hari ibu minggu depan

*panah petir*

Cik TeN10 said...

Azroy

itu mmg wajib.. dh mcm tabiat dh tu.. kdg2 sehari ntah bpe kali kol.. kah2

Cik TeN10 said...

Ayie

time kasih byk2 la ea.. kih3 ^.-

Cik TeN10 said...

Ezay

huhu.. berat mata memandang lg berat bahu yg memikul.. nk gayut ngn mak puas2.. kih2..

Cik TeN10 said...

Amoi

lol.. esok lah !. ^.-

ash said...

sebak2..sy syg ibu sy..

d_LA said...

kalo smpt nt kol ye ibu fa10 tu..huhu..hari2 mesti syg+ingat ibu taw^^

zati embong said...

xpe,walaupun jauh,fatin tetap dlm hati mak fatin O.o

Deanna Syaqieza said...

snngh sini


deannasyaqieza18.blogspot.com

najihatussolehah said...

hmm.. 2 lah dok confuse hari ibu nih bila..sbab org dah pakat wish dah kat tv n radio..

KUREKURE COMEL said...

sbb tu lah mina lmbt masuk blog yg ada update pasal ni...


aduhhh...sedih tak terkata...hhmm...

Far8 budak baik said...

selamat hari bu jugakk..
bila nk update ni hahaha

Cik TeN10 said...

ash

:)

Cik TeN10 said...

d_LA

mesti !!! :)

Cik TeN10 said...

jat

(",)

Cik TeN10 said...

Deanna

:)

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

8 May ye.. jgn silap tau.. kih2..

Cik TeN10 said...

mina

=.=

alolo.. jgn sedih2 ea.. fatin lg sedih tahu.. ^.^

Cik TeN10 said...

Far8

ehh ade org tggu entry baru dr sy?? wahh mcm tak percaya plak.. kih2.. sorry smlm sibuk sket.. insyaAllah mlm ni kl sempat update.. thanks ea dtg lawat ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...