:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, May 23, 2011

:: Lelaki macho bagi aku ::


Morning (",)


lagu ini sering menjadi penghibur aku sjak akhir2 ini..
ada sape2 yg suka lagu ini jgak ??

.....

emm korang suka tak lelaki macho ?? 
suka tak ?? suka tak ??

lain org lain lah tastenya kan..
 for me lelaki yang macho adalah ..

.
.

1. penampilan nampak cool and bersahaja

kira skali pandang tu boleh buat aku terus ckp 
"perghh macho abes mamat ni !! "
tak perlu pakai baju branded mahal2 cukup sekadar kemas..
kemas : berambut pendek 

2. body tough !! 

lelaki body tough adlh sgt seksi bg aku.. pandang tak berkelip dh ! haha
nak plak dia kenakan pakaian yg fit dgn body.. perghh mantop lah ! ^.-

3. pandai layan budak2

boleh tgk cara dia layan budak2.. kalau dia pandai nk layan and handle budak2 itu menunjukkan yg dia seorang lelaki yg loving lagi caring !! i like !! hihi nt sng la.. husband layan kerenah anak2 aku xyah pening kepala nk layan lg.. kih2

4. pandai bergaul

tak kira la aku bawak jmpe sapa pn.. dia senang nk masuk dgn semua org.. kira mcm friendly la.. cepat mesra dgn kwn2 aku.. bg aku itu menampakkan yg dia matang dlm pergaulan.. ye ke ?? ye la kot haha

5. romantic

aku suka suprise !! so lelaki yg romantic itu aldh sgt macho bg aku !! suka2~ nk buat suprise tak semestinya kena ada hadiah yg mahal2 kn.. ucapan happy birthday or good luck itu dh ckup utk buat aku tersenyum 1 minggu !! senang kn nk tackle hati aku ?? kih3

.....

tu je la kot definisi lelaki macho pada pandangan mata hati aku..
korang pulak macam mana ??


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

26 comments:

kiwi said...

lagu ats tu..kiwi layan jgk lagu tu..ade org kasi ..hehe

mOon jOhari said...

...mOon suka laki mcm ni...nak satu buley?

si para para said...

err kenapa semua senarai tu macam kena2 je..hehe

emm tapi dalam setandang pisang mesti ada yang buruk kan..

so....

kita kena perbaiki diri kita. setuju?
:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku pon suka laki macho...
hahaha...

mykhalis said...

satu pun Khalis takde..patutla orang panggil khalis cute..hehe

vampire's lovex said...

aku suka laki yg sentiasa ada untuk aku..kuikui...

bila dia sntiasa ada untk aku,bru aku ckp dia mcho ke rmntik ke smua..huah3

d_LA said...

mahu x suka lelaki macho..hehe..dla suka lelaki yg bersukan..muahaha..

zati embong said...

dear,samalh..hihi.tapi ada ke yg seperfect tu.huhu

**::CIKNUURUL::** said...

lelaki macho mcm abg adam nur kasih,.hehe,.

KUREKURE COMEL said...

ehem....mina suka semua...hehehe...


tp ciri2 ni byk kat ehem ehem fatin kan...hehehe....smile lebau2 ni...

cik azeya said...

suke yang romantik! romantik itu macho. cool. dll. haha. :)

Cik TeN10 said...

kiwi

wah2.. msti someone special kn.. :)

Cik TeN10 said...

mOon

haha.. maaf la xde stock plak.. kih3

Cik TeN10 said...

si para para

eh eh.. ade org tu perasan kot.. kih2

setuju2.. xde yg perfect termasuk dri sdri.. :)

Cik TeN10 said...

meniti senja

kah3~

Cik TeN10 said...

mykhalis

father cute la ni ekk ?? hihi

Cik TeN10 said...

vampire's lovex

xkn 24 jam nk berkepit je ?? keje dia mcm mna ?? huhu

Cik TeN10 said...

d_LA

bersukan !! yup.. tak bersukan mcm mna bdn nk tough !! kih3

Cik TeN10 said...

jat

biasa la jat.. mna nk dpt yg perfect.. even pisang setandan pun mesti ada yg buruknye.. terima seadanya :)

Cik TeN10 said...

CIKNUURUL

uwaaa i blom tgk lg la nur kasih the movie !! sob..sobb

Cik TeN10 said...

mina

haha mina tamak !! kih2

ngah senyum smpai ke telinga dh ni haa.. ^.^

Cik TeN10 said...

cik azeya

haha.. suka3~ :)

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

1 je xde kt roy.. Roy pemalu dn ssh nk brgaul dgn org.. Tp roy ada kelebihan lain. Roy ada bulu dada! Auww~ sexy n macho habis! Haha

Cik TeN10 said...

Aroy

erkk.. salah org lah.. xsuke bulu2 ni..kih3

mykhalis said...

tak cute takde la mama picit pipi hari2..wahahhaha

Cik TeN10 said...

mykhalis

amboi2.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...