:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, May 20, 2011

:: Gambar passport ::

Morning.. ohaiyo ! (^.-)


pakai kemeja.. sarung coat.. gi FamilyMart (convenience store) terletak berhampiran kolej aku.. terus menuju ke PhotoBox depan FM.. tujuannya nk amik gmbar passport


okeh2.. actually aku sgt suka bergambar.. posing2 depan camera tu da menjadi hobi aku wlpn xde la sesegak fasha sanda or secomel adik Miasara.. dulu2 mmg aku keras mcm robot kl depan camera.. asyik2 buat peace.. tu je la.. aku tgk pn bosan.. muahaha tp skrg ni hahh posing xmau2 smpai cameraman pn meluat nk tgk.. smpai xlarat tgkap gmbar..


dlm banyak2 jenis gambar aku paling tak suka amik gambar passport.. sebab ape?


1. tak leh senyum nampak gigi.. oihh aku mana reti senyum tak tunjuk gigi.. rugi r senyum tak tunjuk gigi cantik aku yg berterabur ni woii.. hehh


2. kena pakai kemeja and coat.. erkk rimas + panas.. kalau sapa pandai sgt.. try la cipta coat yg ada sekali dgn penghawa dingin.. seminggu pon aku pakai tak buang2.. muahaha so kalau majis2 formal aku lebih prefer pakai baju kurung rather than kemeja + coat.. terserlah keayuan babe .. *masalahnye kau tu ayu ke?* muahaha cian2~


3. kena duduk tegak2.. bg centre kiri kanan balance atas bawah.. hadoiii sbb ni la aku bemastautin sekejap di dlm PhotoBox tu td.. at last berjaya jugak aku amik wlpn xbegitu berpuas hati.. org kedah kata huduh piang !


ni antara perkembangan jenis22 posing yg aku penah buat.. layan je la ea.. kih2


Melaka


ala-ala gadis arab.. konon2nye la..

Melaka

spec mata original.. mahai woo.. xdak jual kt mana2..

Universal Studio Japan

dulu peace skrg thumbs up plak !! esok2 penampar pulak kot.. kih2

Osaka, Japan

ni gaya apa pon tak tau la.. 

udah la tu sket2.. jom makan smbil layan nora elena.. nk donlod nur kasih the movie pn dh pasti xde lg.. sape dh tgk ?? amacam ?? seronok yg teramatkah ??



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

19 comments:

zati embong said...

hihi.jgn kata fatin,jat sendiri xreti bab2 posing ni,hahaha.dr dulu smpai skrg.at least ok la fatin da pndai posing.

Anonymous said...

segaknyeeeeeee..ce teka sape ak?keh3

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best nye snap kat japan...
nak g la...

cik ayin said...

kalo sy stiap kali nak apply keje mesti buat passport baru..cd tu ada,mls nak pegi cuci..haha

mykhalis said...

masa nak bergambar passport memang nak senyum..tapi malu sebab tukang ambil gambar muka takde mood je..benciiii

KUREKURE COMEL said...

mina tak pandai posing....hahaha...
mina jenis suka letak tgn dlm kocek seluar...tak pun pegang bahu kawan...
kihkihkih...


comel je fatin.....hihihi...


cerita nur kasih tu pun mina tgu utk download je..hehehe...

Cik TeN10 said...

jat

haha.. xde la pndai sgt pn just buat2 pandai.. kih3

Cik TeN10 said...

meniti senja

meh la.. :)

Cik TeN10 said...

cik ayin

em.. sma la.. sbb tgk gmbr passport yg lama mcm buruk.. so mesti nk amik baru wlpn yg baru pn akn buruk jugak.. haha =.=

Cik TeN10 said...

mykhalis

haha betul2.. muke photographer mcm nk baham org.. takutttt kih2

Cik TeN10 said...

mina

fatin pn xpndai sgt.. buat2 pndai je..kih3

ohh terima kasih daun keladi lepas ni bolehla puji lagi.. hihi

tak sabo tggu nk donlod cte tu !

Far8 budak baik said...

sumpah tak best..
aku tgk ngan awek
x berfeeling langsung..
hahahaha =p

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

waaa... photogedix!! haha

tak tgk lagi nur kasih sebab xde geng.. :(

Cik TeN10 said...

Far8

kau heartless kot weyh.. hati kering.. sbb tu de feeling pape kan.. muahaha XD

Cik TeN10 said...

Azroy

haha sekali sekala menggedik..

lohh.. cpat2 cri geng pi tgk.. !!

d_LA said...

fatin nt letak byk2 lg pic kat jepun..dla dr dulu suka ngan negara jepun ni..x dpt pegi, tgk pun jadilah..hehe

Cik TeN10 said...

d_LA

okeh2.. byk lag actually.. nt fatin letak ye.. dlm sebulan sekali ke fatin bwak korg melawat jepun melalui gmbar2 yg fatin snap k.. :)

mOon jOhari said...

...chumilnya...tamo bagi penampaQ yea...sakit...!

Cik TeN10 said...

moon

haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...