:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, May 20, 2011

:: Segmen : Semua orang pun mahu kritik ::

hello everybody..


dah lama aku xjoin segmen dr blogger2 lain.. so hari ini i would like to join a segment as mention above.. segmen ini dtgnya dari one of my favourite blogger !. jom kenal2 dgn beliau and boleh join this segmen if u're interested okay !..

Klik SINI

nak tau terma dan syaratnye sila klik pada banner di atas ni k..


tiga entry yg aku nak bg si owner ni cuci mata adalah 

  1. Do you think so ??
  2. Snow white
  3. Dunia Orang Takde Awek

komen aku tentang blog mamat ni ??


layout sume ok je aku tgk.. kemas and tersusun.. kl korang sume tgk header je nmpk mcm lucah tp sebenarnye tak pun.. gimik je lebih haa.. kih3


tentang entry2 pulak.. emm suke lah baca entry2 dia.. paling menyentuh hati skali adalah entry ini .. 


lagi satu.. baru aku perasan link ke blog aku ade kt sidebar blog mamat ni.. ohh sgt terharu.. thanks yup !! teruskan berblogging !! 





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kenal2 kawan blog...

Far8 budak baik said...

hahaha..amik hati ke hape ni =p

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

sbb blog cikten10 kemas dan cantik!!

apik pehe said...

hehe..ader gak kritik2 nih

Cik TeN10 said...

meniti senja

:)

Cik TeN10 said...

Far8

bkn amik hati la.. ckp ape yg btol la.. XD

Cik TeN10 said...

Azroy

(",)

Cik TeN10 said...

apik

ade2.. ^.^

d_LA said...

hehe..nama blog beliau xleh blah oke..nt nak gi terjah^^

kiwi said...

haha..nk g terjah jgk la ^^

mykhalis said...

mamat roy nie.. gud luck2..

Cik TeN10 said...

d_LA

terjah2 !! haha

Cik TeN10 said...

mykhalis

:)

Cik TeN10 said...

kiwi

sila2~

mOon jOhari said...

nak jugakkkk!

Cik TeN10 said...

moon

nk ape ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...