:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, May 2, 2011

:: Kawin ::

Assalamualaikum.. (",)


ohh sungguh penat.. dekat2 nak balik ni ramai pulak yg dtg rumah.. tp xpe lah kan.. org ckp tetamu dtg bawak rezeki.. so alhamdulillah (",)..


.....

sempat bergosip ngn cousin aku tadi..

"kawan aku dh nk dpt anak dah weyhh !! " semangatnye aku bercerita..

" mak aii.. awl gile.. " terkejut gamaknye.. kih2

blablablabla tiba2 adik aku sampuk..

" depa kawin awai tu bukan pasai apa.. depa takut kiamat tak dan nak kawin.. "

ishkk3.. bleh tahan jugak adk aku nih.. layan je lah.. zassssssssssssss

.....

p/s : aku dah berjaya sumbat beg aku !! pos beg je lah balik.. tuan duduk kt umah... aci tak ?? huhu



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

28 comments:

mykhalis said...

hahaha..pandai je gosip kan??

Cik TeN10 said...

mykhalis

kih3..

Far8 budak baik said...

hahaha..
tak ley jadi ni...
aku pun nk kawin awl gak..
hahaha gatai dahh

Cik Aish said...

hehe..aduss....ni kes tkut tk sempat rasa la ni ye..

Cik TeN10 said...

Far8

jgn lpe jemput !! kih3

Cik TeN10 said...

Cik Aish

a'ah.. gamaknye cenggitu lah.. kih2

Asrul "iLham" Sany said...

hahaha adik yg lawak

:D

Amoi said...

nak kawin masalahnya dengan siapa?

T____________________________T

cik ubi said...

kawen cepat3..leh pegang3..hehe

Cik TeN10 said...

Asrul

lawak dan banyak cakap .. kih3

Cik TeN10 said...

Amoi

olohh.. spe2 single lg kt sini angkt tgn ?? Amoi nk kawin ni.. kih3 gurau je ea Amoi

Cik TeN10 said...

cik ubi

dah kawin.. boleh pandnag2.. juga pegang2.. duduk rapat2 bertambah syg.. jgn malu2.. jgn segan2.. kih3

zati embong said...

eh2 jap2.jat pun terfikir,smpat ke nk kahwin,dgn dunia akhir zaman ni,ke kiamat dulu.huhu

shafiq ahmad said...

1st impression bila baca tajuk neh dah rasa dah cik ten10 neh macam tak sabar2 nak kawen je..kehkeh

gurau je~~~

apik pehe said...

hehe..gosip orang..dia tu biler nk kawen?hahaha

Cik TeN10 said...

jat

sme la.. ade jgak terfikir cmtu..

Cik TeN10 said...

shafiq

ehh awl lg la.. xsedia nk pikul tggungjwb baru.. belajar pn xabes lg dik oii..

never mind.. ^.^

Cik TeN10 said...

apik pehe

lmbat ag kot.. kna abeskn laja dlu.. kih3

d_LA said...

kalo camtu jom kawen cpt2...hehe..

fa10 bile nak tolak ke jepun?huhu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau kiamat xsempat merase kawen yew...
hehehe...

Ezay Hadry said...

sebut kahwin ngan anak suke je ye..gosip terus..nak simpan2 barang tu nak pergi study balik dh ke sane??

Cik TeN10 said...

d_LA

jom2..! kih3

mlm ni flight kul 11.30.. mcm xnk balik je.. huhu

Cik TeN10 said...

meniti senja

tu lah.. xleh jd nih.. kih3

Cik TeN10 said...

Ezay Hadry

ehh mesti la suke.. kih3

a'ah.. mlm ni sudah mahu berangkat pulang.. huhu

KUREKURE COMEL said...

hahaha....kalau mina?cmtu jgk kot..kihkihkih...

Cik TeN10 said...

mina

selamat la mina dh kawin kn.. kih3

mOon jOhari said...

betOi jgk...hehehehe...mak..cheQ nak kawen!!!!!

Cik TeN10 said...

mOon

kih3.. jgn lpe jemput ea XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...