:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, February 26, 2011

:: Belajar FIZIK bersama Cik TeN10 ::

ehem..ehemm...
okeh anak2 murid sekalian..


baiklah..
hari ni cekgu nak ajaq bab tekanan..






okeh..
tau dak rumus apa ni murid2 ??
ini adalah rumus yang perlu kamu ingat seumur hidup..
ya.. cekgu akan edarkan sehelai kertas kosong..
cekgu nak kamu tulis apa yang kamu paham tentang rumus ini..


....


sepuloh minit berlalu


....


baiklah murid2..
sila passingkn jawapan anda ke depan..


....


jawapan terbaik yg cekgu tu dapat ialah...




tamat kelas untuk hari ini..




p/s : credit utk Q for this formula.. hakhak





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

14 comments:

skandaLdariLangit said...

the internet is killin me. couldnt view d picha =="

zati embong said...

hihi bijak2!jat da melepasi masa2 pressure 2 O.o

Cik TeN10 said...

skandaLdariLangit

oh ye?..try later..

Cik TeN10 said...

zati embong

ciluk kt fb member..ni msti msa ngah stress stdy la ni..

KUREKURE COMEL said...

hahaha....tu msti dh smpai tahap berpinar pinar mata la tu....


cik ten10 study lg ork....
haiishhh...kesiaaan..kesiaaan.....

lama dah tak tgk buku...cmne ek buku tu...hahahaha....

echah mashuri said...

cehhh..HAHAH...tp mmg rumus yg mantop cikguu!!tak sia-sia sy jadi ank didik cikgu selama neh.ehehheeheheh

Raji berkata said...

oh sian cmner nk tukar formula nih nk bgi tekanan rendah?
hahaha

Cik TeN10 said...

kurekure comel

berpinar2 mata siap naik bintang kt ats kepala lgi ohh.. haha

zaman skrg plg besh kot.. bleh g merantau sesuka hati.. huahua

lohh sian kau kn mina.. dh xkenal dh buku..

Cik TeN10 said...

echah mahsuri

mmg mantop!.. smpai nk meletop kepala hotak aku tau.. huahua
lohh kau bru tahu ke echah.. cekgu berkaliber ni weyhh.. haha

Cik TeN10 said...

Raji

lu pikir la sdri.. muahaha

kay_are said...

ske ngan formula fizik yang ni.. memang tepat!! ^^

Cik TeN10 said...

kay_are

=)

Eda said...

huhu...rasa2 kalau application utk org keje macam mn ye cik ten10?

Cik TeN10 said...

Eda

em.. jap nk pikir dulu.. nt dh ade aku ajar ye.. hakhak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...