:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, February 2, 2011

:: Untuk kamu yg aku sayang ::


"Benarlah kata bijak pandai, apabila kita mendapat sesuatu, maka pada masa yang sama kita akan kehilangan sesuatu. Kita tidak akan dapat kedua-duanya pada satu masa. Justeru, pesan bijak pandai lagi, pastikan apa yang kita dapat lebih berharga daripada apa yang kita hilang."


sedih bila kehilangan seseorang yang kita sayang.. sukar nak ku lepaskan..


tapi.. ada hikmah disebalik kehilangan itu..




kehilangan itu telah digantikan dengan kehadiran seseorang yang amat bermakna dalam hidupku.. mungkin ini adalah hadiah atas kekuatan dan ketabahan hatiku merelakan kehilangan itu.. aku bersyukur padaMu.. 


buat insan yang telah berjaya mencuri hatiku itu.. tiada ungkapan yg dapat kukatakan untuk menjelaskan kata hati kecilku ini.. cuma kuharap agar hubungan kita berkekalan.. insyaAllah aku cuba jadi yg terbaik buatmu.. aku juga berharap agar kamu dpt menerima aku seadanya.. 


kau kenalkan aku kpd keluargamu.. alhamdulillah kehadiranku diterima oleh keluargamu.. buat aku rasa cukup terharu.. aku tau kau ikhlas menyayangiku.. betapa gembiranya hatiku tak terkata.. terima kasih awak..


terima kasih untuk kata2 semangat darimu yang banyak memberikan kekuatan utk terus ku berdiri menjalani hari2 ku.. terima kasih jugak atas perhatianmu.. terima kasih untuk segalanya..



~saya sayang awak~


p/s : really miss him.. aku menaip je ape yg dtg dr hati aku tanpa berfikir pape.. ntah dr mana idea tu dtg pn tak tahu.. but then itulah kata hatiku.. esok aku ade test.. so malam ni nk study.. pray for me ya.. (",)




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

28 comments:

nelly said...

Nice entry ..
i like this .

Cik TeN10 said...

nelly

wah!..cepat betul..baru je publish! hehe btw thanks ea.. (",)

nelly said...

hehe .
welcome ..
suka lah komen2 .
=)

KUREKURE COMEL said...

mina sambung ayat tu...

'terima kasih banyak2 ooohhh....
mak limah ku sayang....'


mne pic gewe nye...nk usha gak....
hope korang berkasih sayang sampai ke syurga...amin...


p/s:amin cepat tu...hehehehe

Farhan Zulhusmi said...

allah telah merancng yang terbaik untuk hambanya....
jangan lah kamu lekang berdoa dan memohon kepadanya....
insyaallah....kalau itu jodohnya...amin......

Cik TeN10 said...

nelly

kl suke koman lah lg.. =)

Cik TeN10 said...

kurekure comel

wahh..ceria sungguh mak limah kita ea.. senyum sokmo (",)

amin..insyaAllah..
hehe.. nt sampai msanya sy tunjuk k..skrg mmg xde..hihi

thanks ea..

Cik TeN10 said...

Farhan Zulhismi

amin..insyaAllah..

thanks ea..

Cempakamelati said...

Semoga hubungan kali ini akan kekal bahagia hingga ke jinjang pelamin dan hingga ke akhir hayat.

Cik TeN10 said...

Cempakamelati

InsyaAllah..harap2 cmtu la..amin..thanks akak

pikapie said...

wahhh. sweetnyaaaaaa. :D

Cik TeN10 said...

pikapie

i mmg sweet lah u!..haha thanks pikapie cyg!!

Sca Ndx said...

semua ada hikmah kan
hilang tumbuh berganti.€:)

princess laila said...

waaa..cik ten10..da ad y punya yer :)
huhu.tumpng epy! moga bkekln! ^_9

echah mashuri said...

ololo..sweet la ayt.ehheeh....smoga brbhagia ya :)

MataHati @ MH said...

kenapa fatin-san begitu romantis sekali saat menitipkat bait-bait perkataan dlm entry kali ini..heeee

semoga berkekalan hingga ke ikatan perkahwinan ;)

Cik TeN10 said...

Sca Ndx

ermm..alhmdllah.. =)

Cik TeN10 said...

princess laila

malu2~hihi thanks laila~

Cik TeN10 said...

echah mahsuri

thanks echah =)

Cik TeN10 said...

MataHati

romantik ehh?..ntah dr mna dtgnya idea sy pn xtau..tbe2 je idea dtg trus taip..

insyaAllah..thanks =)

Cik Kyla said...

sweet sangat :P

Cik TeN10 said...

Cik Kyla

thanks~ (",)

asybedazzle said...

romantiknya awk ni. :))

Cik TeN10 said...

asybedazzle

hihi malu lah.. btw thanks~ =)

ash said...

meaningful n so sweet..=)

Cik TeN10 said...

ash

=) as sweet as me~

zati embong said...

fatin.jaga hubungan baik2 eh.

ofismate jat semua da bising kat jat.diorg lagi xboleh terima jat da xde pape dgn jat.jat pn xtahu patut or x bgthu ma jat.lawak je(makan dalam ni) dua2 family da tahu dis year da tunang.

still berharap actually

Cik TeN10 said...

jat

banyak2 buat solat sunat istikharah mnx petunjuk ea..

pape pn jgn buat keputusan ikut emosi ea..pk elok2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...