:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, February 17, 2011

:: senangnya hati ::


Salam.. ello guys!.. hoho happy gila.. 


hari ni paper 回路理論 ..mlas nk explain..search je kt google translate k..haha..


aku rasa sgt senang.. sebab aku dpt siap dlm msa 30 minit.. so lagi 20 minit aku termenung je la smbil berangan.. 


ikut no kad matrik aku dok paling belakang.. so mmg tugas org blkg utk kutip paper bl loceng bunyi.. aku tgk paper mmbr2 aku.. ada yg ok.. tp ada yg kosong!!.. gila ahh budak ni.. slumber nk mampos.. aku rsa kompom nt nama dia ada dlm list utk amik test lg skali.. 


aku rsa aku pn akn jd mcm dia kl aku xstdy.. nasib baik smlm incik bf teman aku stdy.. kl x.. buku yg stdy aku kot.. haha.. thanks incik bf!! 


incik bf aku ni kn.. kuat la jgak membebel.. plg kuat dia bebel suruh aku makan ubat.. 








hmm sape suka mkn ubat kn?.. pahit.. kalau la ubat tu sesedap coklat.. xpyah suruh mmg tiap2 ari aku telan.. tak sakit pn aku telan.. haha


mak aku kata.. antra kami 4 org.. aku la ank yg paling liat mkn ubat.. mak aku beli vitamin c.. tiap2 pagi suruh la kami mkn sorang sebiji sebelum pi skolah.. aku mmg xsuka ubat.. so aku bg adk aku yg last skali makan.. kira dia mkn 2 biji la tiap2 pg.. mak aku tak tau sbb adk aku cakap tak teruih lg time tu.. so dia ckp pn mak aku xfaham.. selamat la aku!..


aku rsa.. sebab tu kot adik aku yg last tu debab skrg ni.. dan aku plak slim mcm kerengga! kuang3~ 


dah2!.. xleh cerita banyak2.. nt abes bocor rahsia aku.. aku nk pi wt karipap!! daa~







Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 comments:

Iskandar Shah said...

tahniah senpai!
paper seterusnye, ganbatte ne!
soh incik bf temankan lg.. keh3~

! Encik Nakal ! said...

~~hakhakhak~~yuhuuuuuuuuuuuuuu

Cik TeN10 said...

Iskandar Shah

ohh thanks!!
yosh! ganbarimasu!!
hakhakhak semestinya :p

Cik TeN10 said...

Encik Nakal

gelak jgn x gelak
yahooooo

Raji berkata said...

wahhh aku pun nak blajar rajin2 gak lah supaya dapat jawab exam cm kau tu =.="

Cik TeN10 said...

Raji

haha..aku style stdy last minit!..esk exam mlm ni bru hegeh2 stdy.. tp lam klas kna focus r.. stdy just utk refresh balik n ingt rumus je..

Sca Ndx said...

waaa. ade exam lagi.fightooo! :)

Cik TeN10 said...

Sca Ndx

esok last.. 2 paper.. fighting!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...