:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, July 26, 2011

:: Counting the day ::


Assalamualaikum..

ya.. aku tengah menghitung hari ni..
tak sabar rasanya nak menjejakkan kaki di KLIA..

otak aku memang dah ada kat rumah dah ni..
jasad je tertinggal kat jepun lagi ni.. >.<

ohh.. aku harap adik aku tak perasan segala status kt fb..
nak kasik suprise kat family..

" hang balik tak raya ? "

" tak.. "

memang betul la aku jawab kan ??
aku balik time puasa je.. raya tak.. kih3 >.<

time to sleep.. esok ade kelas pagi.. 
nite semua.. oyasumi >.<


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

20 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jelez nyer dengar
dah 2nd time ai raya kt nihon
kat sini lagi la anak gi youchien si papa ke kaisha mcm besa...ai raya sesorang uwaaaaaa

Tukang Karut said...

isk... satu hal la pulak nak kutip otak dan badan cik fatin ni... dah terbarai dua la pulak... hiik hik hik...

ORLANDO AHMAD said...

owh... kim salam kat pramugari yg cun

H.J said...

bawak balik kimono yer

ArulchelseA said...

saba2...kih kih kih

muhamad hanif said...

weh,

baju kimono jangan lupa tau..


AHAHHAHAHAHAH

adan said...

homesick,.. aku pun sama ar.. menghitung hari gak... tapi lama lagi kot..

siti kektus said...

family kau tak tau kau nak balik?

mmg suprise abes ni weh.



semua sibuk nak kimono. aku nak kasut but yg lawa tu. jgn lupa. hhehe ^^

WuMing said...

Hah...jasad dan minda dah berada di tempat berasingan....

mykhalis said...

kiranya masa raya balik jepun la?

Cik TeN10 said...

lady ayu

ahaa.. tak perlu jeles sgt sbb sy pun raya kat jepun jugak nanti.. balik puasa kejap je.. huhu >.<

Cik TeN10 said...

TK

kah3.. kutip jangan tak kutip !! >.<

Cik TeN10 said...

ORLANDO

ahaa.. >.<

Cik TeN10 said...

H.J

kimono ?? nk bawak balik buat apa? nak pakai time raya ka? haha >.<

Cik TeN10 said...

Arul

ye.. tengah bersabo la ni.. >.<

Cik TeN10 said...

hanif

kimono lagi.. apa la yg menarik sgt kimono ni.. adoii kau nak pakai kimono time raya jugak ke? >.<

Cik TeN10 said...

adan

xpe.. ko hitung hari lama skit dr aku.. tp perhitungan ko lagi berbaloi.. sbb ko leh beraya dgn family.. aku ?? sorang2 je.. sedihh woo >.<

Cik TeN10 said...

siti kektus

tak tahu.. kih2..

ohh aku mmg suka buat suprise.. so org yg ada sakit jantung tu perlu beware dgn aku.. kih2 >.<

aippp.. kasut tu kau bayar seribu pun aku tak kasi wehh.. haha >.<

Cik TeN10 said...

WuMing

ahahh.. hati gumbira tak terkata ni.. nak balikk!! yeayyyy!!

Cik TeN10 said...

khalis

a'ah.. balik mesia kejap je.. seminggu before raya dh start class balik.. beraya dalam lab je la nampaknya tahun ni.. huhu >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...