:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, July 24, 2011

:: Beware !! :

Assalamualaikum..

alhamdullilah.. dengan bantuan incik bf dan member2, aku dah dapat kembali skype aku..
thanks sangat2 kepada mereka.. dan thanks jugak untuk yg komen bagi idea kat aku semalam.. ^^

aku agak skype aku dihacked oleh orang indon..
sebabnya dekat history call naik no indon berderet.. 
bukan main seronok lagi dia gayut.. kol orang kat indon sana sini..
takpe.. hari ni hari kau.. esok2 ko kena rompak baru padan muka..

aku try jugak kol balik no2 yang ada dlm history call tu tp xberjawab.. takut gamaknye..

sebagai langkah keselamatan aku dah tukar apa2 yang patut..
kat sini aku nak pesan jugak kat korang semua.. selalu2 la tukar korang punya password..

aku degil.. incik bf dah banyak kali ingatkan aku sebelum ni..
tapi aku tak juga tukar2 password segala.. dah kena baru kelam kabut..
hamik aku !! lepas ni kena dengar cakap takleh degil2 lagi.. huhu


p/s : awak.. sorry ye semalam.. sy tahu awk mesti maafkan sy kan?.. hehe =) larikkkkkk!!..


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

zati embong said...

betul fatin,hr ni hr dia,esok2 tnggu time dia plak kena cm2.

najihatussolehah said...

alhamdulillah...geram kan kalu jd macam nh...

ash said...

jdkn sbg pengajaran k..6ti dh tukar sume password tu jgn plk lupa suda hehehe

Cik TeN10 said...

jat

tu lah.. geram sangat.. tp alhmdllah la da leh dpt balik..

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

sangatlah geram !! kalau la dpt tau spe yg buat tu mmg nk kena la..

Cik TeN10 said...

ash

ahaa tu keje incik bf la kna ingatkan.. haha >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...