:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, July 23, 2011

:: Kena hacked !! bengang sgt2 !! ::

Assalamualaikum..

huhu.. aku benci !! benci !! benci !! bengang sangat2 !!
skype aku kena hacked..!! pastu dengan senang lenangnya dia topup pakai credit card aku..
aku dah tak tau nak buat macam mana.. aku takleh nak sign in pun skype aku..
aku tak leh nak buat apa2 pun.

member aku try kol skype aku.. ringing mcm biasa je tp tak dijawab..
maknanya ada orang tengah guna skype aku..

sapa pandai nak hack account skype ??? help me please.. >.<


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

Ezay Hadry said...

teruk la...memang betul2 ada orang hack ke? atau system skype tak betui skang? ezay dh lame tak on skype ni..tak penah gak beli kedit die

Cik TeN10 said...

Ezay
mmg ada org hack.. org len sume ok je skype.. and mmg xde pape gangguan pn kt skype skrg ni.. td aku dpt email yg dia dh tpup skype aku pkai credit card aku.. damn !!

ORLANDO AHMAD said...

kadang2 dalam satu network, orang bleh hack akaun dengan mudah bile kite bukak sesuatu akaun dan tak log out...

p/s: tak reti bab2 hack ni

Syuxer said...

try ask skype expert tuh..n buka topic n minta tolong camner nak stopkan akaun kena hack..maybe itu boleh membantu..

-maybe kena wat akaun baru kot

zati embong said...

skrg dah ok belum fatin?jat pnya skype ok je.huhu.xde tgh down ke ape plak.huhu try msuk website dia kot fatin.

Tukang Karut said...

sign out dan tukar password combination nombor dan abjad plus simbol...

♥ p a a n i ♥ said...

wahhh...cmne tu boleh kne hacked..

siti kektus said...

ish. kesian nya kau. aku tak expert weh bab skype ni. jrg beno guna.


byk ke dia topup weh?

Cik TeN10 said...

ORLANDO

mlsh jugak kan.. pndai hack tp salah gunakan kemahiran yg ada.. geram je !..

Cik TeN10 said...

Syuxer

thanks.. account skype tu xkisah sgt.. risau credit card je.. huhu

Cik TeN10 said...

jat

smlm kul bpe ntah baru leh dpt balik skype fatin.. bkn mslh skype down ke hape tp fatin nye skype kna hacked..

Cik TeN10 said...

TK

mcm mna nk sign out sdgkan dri sdri xleh nk msuk account sdri.. huhu

skrg dh dpt balik dh tukar dh password.. lega rasa..

Cik TeN10 said...

paani

ntah ler.. adoiii

Cik TeN10 said...

siti kektus

banyak jugak la.. dekat rm200++

siti kektus said...

200? maai.


beli sepasang baju campur kasut 2,3 pasang dapat da.

Cik TeN10 said...

siti kektus

ahaa.. dh lepas beli baju raya siap skali ngn shawl dh.. huhu xpe la.. rezeki dia.. >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...