:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, July 29, 2011

:: Tahniah !! ::

Assalamualaikum..

" Ehh kau ni mamai ke hape ?? kau tahu tak Malaysia kalah ?? tahniah hape ke bendanya woii !! "

walaupun pasukan Malaysia kalah.. tapi aku tetap nak ucap TAHNIAH buat pasukan Malaysia kerana telah berusaha bersungguh-sungguh.. 

mungkin kali ini nasib tak menyebelahi kita.. bukan rezeki kita.. menang kalah adat dalam pertandingan.. 
kalah hari ini bukan bererti kalah buat selamanya kan.. sape tahu next time pasukan kita pulak berada di atas kan..

pedulikan mereka-mereka yang hanya tahu komplen tapi satu hape pun tak laku..
sekian.. ualasan ringkas dari Cik TeN10 >.<

p/s : hari ni last class !! yeayyy !!



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

13 comments:

Waqheh said...

ten on ten picture....

siti kektus said...

yayy!

walaupun malaysia kalah, tapi dorang kalah bergaya. ^^

si para para said...

betul tu.. kalah adalah jalan untuk berjaya...


tahniah..

si para para said...

hehe nak yg macam tu la cik ten10...
emmm boleh tak nak 2helai...
saiz M dn L... sebab sya saiz antara keduanya...nanti sya emailkan alamat.hehe sukanya..trma kasih tau..

Afikah Aziz said...

xpe kalah dengan bermaruah..sokong mesia weeeee :p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

khen kalah bermaruah gitew...menang dgn tektik kotor buat apa...ganbare harimau malaya

ORLANDO AHMAD said...

rajagopal, pliss gua nak main

Anum said...

tahniah

WuMing said...

Wah bersemangat saja komen tentang bola,...

amna said...

semangat waja cik ten ^^ alhamdulillah.. tetap kibarkan jalur gemilang walaupun tewas di tangan singa :D

adan said...

aku bangga dgn semangat malaysian..

Asrul "iLham" Sany said...

kalah @ menang tu tak penting kann..

;D

d_LA said...

Dla rs dorang dh main dgn baik..cuma player kita ramai yg injured, so benteng pertahanan x bape kukuh..itupun apek dpt jaga gol ngan baik kan even tgh hot dgn kontroversi..kira puas hati gakla..tp meluat gak tgk player spore yg asek sakit jer..sabo jerlah..

fatin, dla dah siap lukis + buat header tapi nk send by email, tenet selow sgt2..kena tunggu ari ahad la yer..nt gitaw la puas hati ke x oke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...