:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, July 19, 2011

:: Pelangi indah ::

Assalamualaikum..


korang ingat tak aku penah cite aku gi << akita >> beberapa minggu lepas ??

result baru je keluar 40 minit yang lalu..

keputusannya.. alhamdulillah.. (",)



aku 604..yang aku bulat tu semua member2 aku..student Malaysia.. 
tahun depan aku ade geng la nak gi kelas.. semangat sket nk belajar !! yeayyy !!
lepas ni dah kena cari rumah kat akita pulak..

thanks kepada semua yang wish untuk aku hari tu.. 
sayang korang ketat2.. (",)


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

14 comments:

zati embong said...

fatin,congrats!

tp kan,jat xfahamlah dear.apa mksud nom2 2?

Tukang Karut said...

nanti kirim salam dekat shin chan ek... cakap aku rindu komik dia...

specsy said...

congratulation fatin! :DD

ArulchelseA said...

ada dua pelangi tu..kih kih kih..

ash said...

tahniah! study rajin2..:)

Cik TeN10 said...

jat

thanks dear ! ^^

ohh tu no angka giliran masa exam ari tu.. =)

Cik TeN10 said...

Tukang Karut

ahaha.. tak tau la shin chan reti jawab salam ke tak.. kih3

Cik TeN10 said...

specsy

thanks ! ^^

Cik TeN10 said...

ArulchelseA

pelangi indah.. =)

Cik TeN10 said...

ash

thanks !.. okeh.. pas abes stdy nk keje sni plak.. leh ?? haha ^^

adan said...

tahniah beb.. klu boleh kenal2kan kawan2 ko kat sana tuh.. ahahaha

Cik TeN10 said...

adan

thanks !! ko tengah carik calon isteri ke wehh ?? haha ^^

ash said...

lame lg la nk kena menunggu..huhu

Cik TeN10 said...

ash

hahaha.. pdn muke !! hihi ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...