:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, July 31, 2011

:: Aku nak balik yeayy !! ::


Assalamualaikum..

hari ni aku bangun awal.. semangat nak packing nih..
tapi niat tu terbantut sebab tersangkut kat blog pulak..

setakat ni aku baru packing passport + electronic ticket je.. ehh packing ke tu ?? kah3 >.<

aku tengah mencari-cari sape leh datang amik aku kat KLIA.. huhu
maklum lah budak2 uni kan tengah bercuti sekarang so member2 aku semua kat kampung lah..
lagipun hari 1st puasa aku sampai kan.. mesti semua sibuk nak berbuka dengan faimily kan..

malam ni aku gerak ke Narita.. esok pagi sampai Narita..
aku mandi tukar baju pakai cantik2 sikit.. check in luggage pastu pusing2 la kat airport kejap..
kul 10.30 am depart.. dijangka sampai 4.45 pm.. 
doakan aku selamat sampai ya.. =)

ohh kalau esok puasa malam ni dah start solat terawih la kan.. selamat berterawih dan menjalani ibadah puasa buat semua (",) .. semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna buat kita semua.. 



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

14 comments:

najihatussolehah said...

smoga slmt dlm perjalanan...amin..

Tukang Karut said...

pesan dekat pilot... jangan bawak laju2 sangat... 60km/h je pun cukup... huhu... nati terlanggar burug lak kat atas tu... kat atas tu mana ada polis trafik...

blog-tips-kurus said...

(memang ngarut TK itu..)
hati2 ye dear. dun talk to strangers!!

*bukan Narita toto tu kan? (",)

H.J said...

tak de buah tangan dari Jepun ke utk aku?hehe..sempena puasa ni..

ORLANDO AHMAD said...

hepy ramadhan...

zati embong said...

xde polis traffik la boleh pecut.haha.

fatin,take cre k,moga fatin selamat smpai.

ash said...

sowie xle mik..:( moga slmt smpai ea

bunga said...

jom kita solat terawih malam ni..

Queen F said...

selamat pulang ke malaysia! :) selamat berpuasa juga ya :)

bunbun said...

eh boleh pulak tersangkut kat blog hahahahah!



selamat berpuasa jugak cik ten! mohle kite terawih hehehehe

Waqheh said...

gua nak celah skit mengarut ni. pesan pilot kalo jumpa masjid singgah jap..taraweh...

selamat berpuasa...

muhamad hanif said...

yeahyeah,

tak sabar nak tunggu kimono aku..


HAHAHAHAHA

adan said...

insyaALLAH.. semoga ko selamat sampai beb...

siti kektus said...

amboi, kalau dah dgn blog, apa saja tak jalan, ;)



weh, selamat pose gak. moga tahun ni kau pose penuh. lalalala :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...