:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, July 27, 2011

:: pinjam buku tak cakap ::


Assalamualaikum..


1st of all.. mari kita berikan tepukan gemuruh buat ORLANDO AHMAD
kerana telah berjaya menjawab teka teki CiKTeN10 dengan jayanya..


tahniah !! 

sape2 nak tau dengan lebih lanjut pasal penggali kubur pakai spenda ke tak boleh lah menemubual beliau ye.. kahkahkah.. aku gurau je.. jangan gi tanya betul2 plak kang tak pasal2 aku kena sekeh dengan beliau. kih3 >.<

memang ade satu je cenderahati.. cenderamata ke cenderatangan takde ye Tukang Karut .. hehe >.<
kepada yang tak sempat nak jawab tu jangan la sedih2 ye.. lain kali aku buat lagi k.. =)

ok dah.. tutup cerita pasal teka teki

.....

dulu masa Form 4 aku suka Add Math..

satu pagi.. 

" ehh ??! mana pergi buku latihan Add Math aku ni .. rasanya semalam aku tak bawak balik hostel.. macam mana ni.. satgi dah kena hantar.. adoiii ! " aku mengomel sendirian sambil terus selongkar rak buku aku kat belakang kelas..

tiba - tiba ada suara garau dari belakang..

" weh.. sorry weh aku pinjam buku latihan Add Math hang semalam.."

" baguihhh !! pinjam dulu baru habaq !.. " 

haaa.. kan dah tak pasai2 kena sembur ngan aku.. tapi ini lah budak lelaki kan.. homework tiru.. time prep tidoq.. takpun kacau orang.. kan?? betoi dak ?? bek ampa ngaku lekaih.. toksah dok senyum sorang2 depan lappy.. haha >.<


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

muhamad hanif said...

apesal lah kau suka add math tapi aku tak..


ummpphh,,

Tukang Karut said...

hoho... kalau tak ada semua tu, dapat buah tangan pun ok dah... hik hik hik...


aku pun sangat suka add math... sampai aku lupa yang aku pun ambil bio... hoho... nasib baik lulus bio...

ORLANDO AHMAD said...

owh.. thanks a lot...

gua lulus add math waktu spm aje, masuk form 6 amik kejap bio-kimia, ade lagi maths, gua amik ekonomi, ade gak kira2, last2 gua amik agama, tau2 tercampak ke IT... takut gak gua ngan nombor2 ni especially kalo wat programming atau statistik, mau tak mau kena hadap jugak walaupon ketaq lutut hahaha

Far8 budak baik said...

tu kat sekolahh kn..
lelaki mmg keje tiru je..
bab laki lmbt sikit matang..
tapi kat u ni..
pempuan je suka tiru copy ni...
hahahahahaha

H.J said...

budak lelaki lain tu..kalo aku..budak pompuan yg slalu tiru aku punya..haha

adan said...

selalu je macam tu.. pakai dulu baru say pinjam..

cik ayin said...

rajin meniru zaman sekolah dulu..huahaha

abglan said...

Aiyak... aku budak sastera hu hu

siti kektus said...

haha. budak laki mmg. semua keje meniru je. ^^



aku minat addmath gak, tapi fizik tak. lalala

ArulchelseA said...

haiyaaa macam mana lu aa boleh tau wa suka2 tilu olang buat keleja..kih kih kih

abglan said...

sunatkan aje mamat tue!! he he

apik pehe said...

alaaa..tak sempat nk menjawab..huhu..
len kali kunci jer buku latihan tu..hahaha

aleen aiden said...

lepas tu ade lg komen die,"jgn tanye wa gali kubur pakai spenda ke x"


aku syak die xpakai.muahahaha

mykhalis said...

saya... skema..study je sokmo..hehe(jgn caye)

d_LA said...

sifat semulajadi..hehe..kdg2, pagi xde, petang tu tb2 ade atas meja balik..hehe..buku berjalan

ecah mashuri said...

xacila aku tak tau pasal tekateki nih.ahaahaha..uwaaa:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...