:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, July 23, 2011

:: Harta karun ::


Assalamualaikum.. (",)

apa ada pada harga ?? yang penting aku suka dan memuaskan hati aku..
so jom tengok antara harta2 yang aku ada.. hihi


kamera ni aku beli 3 tahun lepas.. masa aku mula2 sampai Jepun.. 
niat di hati nak angkat DSLR.. tapi memandangkan aku malas nak usung kamera gedabak so ini lah yang menjadi pilihan hati.. kualiti mmg OK !! made in Japan lagi..!


phone kesayangan yang sangat berjasa !!.. dengan adanya phone ni la aku bleh merantau merayap seluruh pelusuk Jepun sorang2.. aku cek jadual train.. macam mana nak pergi suatu tempat.. dan berpandukan GPS aku redah merayap kat negara matahari terbit ni..


lappy ku !! lappy ni adalah gajet pertama aku beli guna duit sendiri..! so aku syg dia sangat2..
dgn lappy ni la aku bleh webcam dgn family dan jugak incik bf.. hihi ^^


actually jam ni couple set.. satu lagi ada pada ex aku.. ini pun aku beli kat sini setelah 3 tahun aku tak tukar jam.. hihi ^^


antara banyak2 handbag.. ni yang paling aku sayang..! 


boots from GAP.. ni beli masa kat tokyo..boots ni pakai time winter.. rasa seronok je sebab bulu2 tu memanaskan kaki aku so takla rasa sejuk sangat.. =) 
tapi boots ni kalau pakai kat Malaysia aku rasa berasap kot kaki.. haha ^^


aku penah berlari pakai boots ni sebab nak kejar last train.. hebat tak lari pakai heels?? haha


ni aku beli kat Malaysia.. tiap kali balik M'sia mesti aku beli kasut baru.. sebabnya dari sini aku pakai boots.. so takkan nak jalan2 kat mesia pakai boots kot ?? panas2 pakai boots?.. xkuasa aku.. hahahh =)

tu je la kot.. banyak lagi harta karun aku.. tak larat nak punggah semua..

hari ni aku nak keluar jalan2.. nak usha2 gajet.. maklum la bila aku nak balik mesti ramai yang suruh survey harga itu ini.. kamera la.. ps3 la.. so hari ni aku nak gi cuci mata usha gajet2.. dan shopping ape yang patut sebelum aku balik M'sia next wekk !!! yeahhh (",)

ape pulak harta kesayangan korang ye ??



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

14 comments:

ishiko said...

kemainn harta karunn dya.. nk boots tu.. huhuu

Ezay Hadry said...

boots GAP tu paling menonjol..lawa2..haha nak pakai malaysia memang tak sesuai la kan...ngan cuace suam2 kuku sini...hehe

cik ayin said...

cantik boots tu...nak duk jepun jugak la.. :)

siti kektus said...

lawa seh boot tu, siyes. belikan lah aku satu buat ole2. haha :p




psst, umur kau berape ek? aku syak 21. hehehe

ishiko said...

yeaahhh.. yg kaler grey tu...
style okehh ^^

zati embong said...

kereta jat.sbb terasa berkurang gaji kena byar every month.haha.lagi 1 bf jat.haha.2 leh kira harta karun x?

adan said...

dalam banyak2 harta karun ko tu.. berkenan dengan jam adidas.. sentimental value gitu..

Cik TeN10 said...

ishiko

aipp !! xleh2.. hihihi

Cik TeN10 said...

Ezay

ahaa.. ramai org berkenan yg tu.. kena letak dlm peti besi ni.. tkot kna curik.. hihi =)

Cik TeN10 said...

cik ayin

meh la sini.. hihi ^^

Cik TeN10 said...

siti kektus

ahaha.. kau nk pakai kat mesia?? xtakut kaki hangus ke wehh ? haha

Cik TeN10 said...

ishiko

tu lah.. ramai beno yg berkenan ngn boots GAP tuh..

Cik TeN10 said...

jat

ahaa.. uihh bf tu mmg la.. spe xsyg kn.. hihi bleh la kot termasuk dlm harta karun.. haha =)

Cik TeN10 said...

adan

ahaa.. =) tu semua kenangan lama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...