:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, July 11, 2011

:: Im back home (",) ::


Assalamualaikum.. (",)

rindu aku tak ?? alhamdulillah dah setle semua.. semalam aku dh selamat kembali ke sendai..




cuaca panas pakai suits.. ohh mcm berasap badan aku rasa..




gadis2 ayu lunch @Rasa Sayang.. restoran halal kat Fukui.. Owner dia pakcik tu.. org Malaysia jugak tu..




ini jejaka2 yg tak berapa nak macho.. kih3


.....


2 benda yang mengejutkan aku semalam..


yang pertama.. masa aku tengah packing barang nak gerak ke Tokyo.. tba2 ada panggilan dari embassy.. pegawai embassy nak update status pelajar2 di sendai sebab ada gempa bumi magnitud 7.1 around 10.30 am semalam.. aku buka tv baru tau ada gempa bumi kt Sendai.. 


kedua nya.. masa nak beli tiket bullet train di Tokyo Station ke Sendai semalam.. sume fully booked !! tp aku bertuah sbb tggal 1 je lg seat..kire aku dpt last seat lah.. alhmdllah rezeki.. kalau x letih jugak la nk berdiri 2 jam untuk smpai ke Sendai.. 


heran jugak aku.. sesak gle semalam kat Tokyo.. maybe ade event ape2 gamaknya.. sebelum balik aku sempat gi Akihabara.. ala-ala mcm Low Yat kat Malaysia la.. tp ini lg besar.. bandar yg dipenuhi dengan segala macam gajet and barang2 elektrik elektronik.. ! aku beli cover baru la utk iPhone baru aku.. hihi ^^ 


.....


jom layan gambar je lah ea..











.....


dan lagi satu.. aku nak kongsikan satu video dgn korang.. budak ni umur belasan tahun.. tapi punya suara yang sangat sedap.. zasssssssss~





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

23 comments:

zati embong said...

smlam jat dgr2 jepun trik balik amaran tsunami.xsngka kat sendai lg gmpa bumi 2.huhu.

take care ftin!

ORLANDO AHMAD AL BUAYAK said...

best plak nengoknyer

zati embong said...

serius sedap gila2 suara dia!

ArulchelseA said...

gua kat mongolia skang ni kena gempa jugak ni.. kih kih kih..

ash said...

best lagu tu..1 hari dgr non-stop hehehe

atien said...

best!!best!!! suka suara diaa!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best tgk pic mcm nieh...
teringin nak g...

Far8 budak baik said...

peh pehhh dah dua kali dah
aku jelessss...
tak payah lahh
nk melancong sgt kn..
grrrrrrrrr..
jeles nye pasal..
klo panas..
melancong kat mlysia jelah.
sejuk je =p

syidah said...

sme2 nantikan kekka fukui..

sweetsal said...

hari tu kitorang gi gak akihabara, best jln2 situ tgk gajet2, nk beli tp nampak hrg mahal, jln2 je la cuci mata..hehe

mykhalis said...

mesti jumpa ramai otaku kat sana..kan kan?

d_LA said...

gadget2 kat akihabara tu msti murah2 kan..best betull.
maddi jane tu mmg best sore dia kan..dla pun suke

Cik TeN10 said...

jat

a'ah.. mula2 tu mmg ada amaran spya xg kwsn pantai.. dh dh hampir 4 bulan.. still ada lg.. tp dh makin reda..

thanks dear.. insyaAllah..

Cik TeN10 said...

ORLANDO

best2 ^^

Cik TeN10 said...

ArulchelseA

haha.. gegar3 ^^

Cik TeN10 said...

ash

wekkk :p

Cik TeN10 said...

atien

suka jugak .. =)

Cik TeN10 said...

meniti senja

meh la jalan2 sini.. ^^

Cik TeN10 said...

Far8

baru dua kali.. ha ha ha
:p

Cik TeN10 said...

syida

待ちましょう!!ドキドキするけどね。。^^

Cik TeN10 said...

sweetsal

ahaa.. kena pandai cari.. brg2 kt akihabara tu mmg murah berbanding kt tempat2 lain.. dan sgt banyak choice.. rambang mata dibuatnya.. hihi

Cik TeN10 said...

khalis

a'ah.. kt tokyo mmg ramai lah otaku..

Cik TeN10 said...

d_LA

a'ah.. murah dan byk pilihan.. juling jgak la mata nak pilih.. hihi

kan.. sedap gila.. fatin mmg jatuh hati ngn suara dia.. lagu ni plg fatin suka.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...