:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, July 21, 2011

:: Aja-aja fighting !! ::


Assalamualaikum..


tak penah gaduh dalam perhubungan ?? tipu lah.. aci kerat jari..
gaduh-gaduh sket dalam perhubungan tu biasa la.. gaduh-gaduh manja je tu.. 

bagi aku perlu jugak gaduh sekali sekala..
sayang macam mana pun mesti ada punya sket rasa tak puas hati kan.. rasa tak suka bila si dia buat something.. atau rasa tak selesa dengan apa-apa tindakan si dia..

kalau kau tak penah nak suarakan.. bermakna kau tak jujur dalam perhubungan.. 
pendam.. pendam.. dan pendam.. skali meletus tu yang bercerai talak sepuloh tu..

makwe nak tegur pakwe kena ada "tektik" .. al maklum la dah namanya lelaki egonya tinggi..
dato' Fadzilah Kamsah kata

" sepuloh kali belai satu kali komplen.. "

itu "tektik" nak tegur pakwe korang supaya dia tak rasa tercabar keegoannya..

pakwe pulak kalau nak tegur makwe jangan la cakap tengking2.. slow talk.. puji sikit dah cukup sebab pompuan ni pantang dipuji.. contohnya..

" cantiknya ayang.. ni yang buat abg cair ni.. tapi kan ayang lagi cantik kalau berbaju kurung.. lagi ayu buah hati abg ni.. "

sambil tu bagi senyuman macho sedaih.. mesti makwe sengeh tak mau2..
haa macam tu caranya.. baru la makwe tak tarik muncung enam belas.. tak perlu nak puji sampai ke langit.. cukup sekadar sekali pujian dengan nada suara yang rendah.. pasni mesti tiap kali dating baju kurung je.. kih3

.....

p/s : aku kan.. salu puji incik bf dalam hati je.. plg kuat pun puji dlm msg je.. nak puji depan2 segan pulak.. hihi .. kalau nak tegur aku buat r suara manja2 sket.. kih3.. alamakkkk.. harap2 incik bf baca tak abes.. kih3 =)

.....

lagi satu.. gambar kartun kat atas tu adalah gambar dari couple-tee kitorang.. comel kan ??
sape2 rasa berminat boleh order dan pilih design kat << sini >>
nak tulis nama korang ngn pasangan pun boleh.. ^^


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

qellissa said...

Betul2..kalau pasangan tak gaduh tu x sah..at least gaduh2 manja boleh mengeratkan lagi hubungan..hihihi

Tukang Karut said...

errr... aku ganas... cakap straight to the point jea... tak ada bengkok2 bunga2 bermadah2 ni... hoho...

zati embong said...

fatin tahu,hub kitorg skrg da terbalik.

skrg perangai dia jd cam jat,jat jd cam dia.

musykil sgt tau.

ash said...

makwe pn jgn asyik mengajuk je..bg la pluang kt cik abg nk ngajuk plk..bru adil n saksama hehe

siti kektus said...

haha.
nak cari 10 pujian tu yg letih weh.
tapi kalau komplen byk2, boleh. cepat je datang idea nya. ^^



psst, kalau kau yg belnja tshirt tu, mesti ok. hehe ;)

Cik TeN10 said...

qellissa

ahaa.. tepat sekali.. makin erat.. =)

Cik TeN10 said...

TK

emhhh TK mmg.. tak bengkok = lurus bendul ekk ??.. kih3 ^^

Cik TeN10 said...

jat

ehh.. terbalik ??

hahh ok lah tu.. mcm mna pn xpe aslkn hubungan ok.. =)

Cik TeN10 said...

ash

ye la.. sok sy bg peluang awk ngajuk ye ??.. haha

Cik TeN10 said...

kektus

alahh ko hentam je la pape pn wlpun tak betul.. kih3..

psst, ok tp kau yg bayar boleh ?? kih3 =)

ORLANDO AHMAD said...

gua tak pandai puji2... kalau gemok gua cakap gemok, kalau cantik gua cakap cantik... payah kalau berbahasa basi ni...

Cik TeN10 said...

ORLANDO

ahaa.. setiap org pasti ada kelebihan masing2 kan.. ^^

WuMing said...

Try baca kisah sebuah cinta kat WuMing punya Blog... Bukan nak promosi... Saja nak share kisah yang baik...

Cik TeN10 said...

WuMing

okeh.. coming .. =)

Sca Ndx said...

pehhh pehh pehhh

Cik TeN10 said...

Sca Ndx

kenapakah ?? ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...