:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, July 25, 2011

:: The Wedding ::


Assalamualaikum..(",)






tahniah dan selamat pengantin baru !!..

mesti korang tertanya2 kan.. wedding sape ni ??
ohh.. actually pengantin lelaki adalah adik kepada ex-bf aku..
aku tolong editkan gambar je.. aku takde la expert sangat bab edit2 gambar ni..
tapi dah orang minta tolong.. aku tolong setakat yang mampu je la..

edit gambar pun salah satu hobi aku time boring-boring..
mana aku belajar ?.. tanya orang dan jugak dari pemerhatian aku.. hehe

dah bosan layan drama korea edit2 gambar..
bosan edit gambar main masak-masak..
lepas masak kasi org makan sampai gemuk.. last-last aku jugak yg slim.. haha >.<


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

mykhalis said...

lepas ni leh la ambik tempahan..hehe

Cik TeN10 said...

mykhalis

tempahan ?? erkk xde la terpk smpai tahap mcm tu.. sekadar suka2 isi masa lapang je.. hihi >.<

WuMing said...

Bestnya hobiii.....

Tukang Karut said...

ok la ni... bulan 11 ni balik malaysia tak? nak suh edit gambar...

siti kektus said...

nice la weh. meh ajar aku pulak edit2 ni. ;)




nak jugak mention dia slim. aih.
haha :p

si para para said...

bagusnya ada kawan macam cik ten10..hehe

maaf sebab lama tak snggah..
hari tu singgah..nak komen..tapi line internet pulak buat hal...

cik ten10 bila pulak nak edit gambar kawin sendiri?

Ezay Hadry said...

ingat sape tadi kawen..hehe

hobi yang menguntungkan tu..
nak kene isi borang dok? hehe

Cik TeN10 said...

WuMing

besh >.<

Cik TeN10 said...

TK

tak.. next year pulak baru balik..
nak suruh edit gambar?? TK nk kawin ke ?? >.<

Cik TeN10 said...

siti kektus

ahaa.. aku tak layak kot nk ajar org.. aku pn pandai2 sdri ja wehh..

oihh mesti la.. xperlu slim world segala.. semulajadi ni.. haha >.<

zati embong said...

hihi,asal susah je nk snyum 2?hihi.

bguslah fatin ni tau.ni jat nk tabik ni.

Cik TeN10 said...

si para para

skali skala tlg member.. hehe

patut la da lama xnmpak.. ingtkn busy ke bercuti ke.. xpe2.. besa la tu faham sgt dh dgn line ternet kt m'sia tu..

ahaa.. lambat lagi kot.. hihi >.<

Cik TeN10 said...

Ezay

ahaha.. jgn tertipu dgn tajuk entry ya.. hihi >.<

tlg2 member je ni.. isi borang ape ?? borang kawin ke? haha >.<

Cik TeN10 said...

jat

sape ssh nak senyum ?? kalau fatin mmg xreti kalau tak senyum.. haha

ape yg bagusnye.. xde ape lah.. biasa la tlg member2.. >.< ni hari dia.. mana tau nt kita ssh dia plak tlg kan.. =)

adan said...

boleh tahan... nak edit pic la jugak.. jeles ai tawwwwwww..

Cik TeN10 said...

adan

ni edit bodo2 je ni.. ko mesti lagi power kan.. >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...